Widok

Prywatny poród

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, wszystkie mamy, które rodziły prywatnie. Obojętnie czy w Swissmedzie, czy Clinica-Medica, czy w jakimkolwiek innym szpitalu. Czy któraś z Was była niezadowolona z takiego porodu? Czy wystąpiły komplikacje? Czy coś poszło nie tak? Wiem, że Swissmed w przyszłym roku wprowadza porody prywatne w Gdańsku i zanim podejmę decyzję gdzie rodzić chciałabym poznać opinię mam, które rodziły prywatnie.
Dziękuję za opinię osób, które nie miały z tym styczności, dziękuję za plotki, dziękuję za hejt, dziękuję za zazdrość. Zależy mi tylko na prawdziwych opiniach, mam które zdecydowały się na taki poród.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja się umówiłam dokładnie na 35 + 5 tc i nie było problemu. Teoretycznie maja w informacji, że skończony 36 tc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak coś Aga to jeszcze mam małą podpowiedź :) Jak byłam na targach mamaville to mieli tam swoje stoisko i jak podeszłam pogadać to dostałam wydrukowaną ich umowę (czystą/nie wypisaną) i ich przedstawiciel napisał mi na tej umowie długopisem, że mam 5% zniżki na poród, co w efekcie daje jakieś 500 zł :) Może też pogadaj z nimi o jakimś rabacie...

Zgadzam się że Redlowo jest straszne
do góry