Widok

Przedłużanie rzęs przed ślubem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z was kobietki zdecydowała się na taki zabieg?
Ja bardzo intensywnie się nad tym zastanawiam ale wizja spuchniętych powiek od kleju lub innych niechcianych efektów ubocznych lekko mnie zniechęca...
Jakie salony polecacie? I ile czasu przed slubem najlepiej ten zabieg wykonać?
Piszcie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najpierw umów się na sprawdzenie, czy przypadkiem nie jesteś uczulona. Ja będę miała przedłużane w żukowie i mam najpierw przyjść żeby mi dokleiła kilka na próbę
image
image
Makijażystka może dokleić Ci kilka kępek jak będzie robić makijaż. Lepsza opcja, bo na 2 dzień nie będziesz już tego mieć i Twoje rzęsy nie ucierpią. A tak na prawdę kupić dobry tusz i nie trzeba sztucznych rzęs :)
najlepiej zrobic kilka na probe kleje sa rozne. Ja robie u znajomej na 2 dni przed slubem zeby nie miec odrostow
ostatnio u mojej kosmetyczki pojawiła się nowa oferta, rzęsy z jedwabiu, a klej antyalergiczny :) całość 250 zł. Ja zamierzam się poddać :)
Polecam wybrać dobrą makijażystkę, która doczepi kępki, ja po próbnym makijażu ślubnym, byłam 100% bardziej zadowolona, niż- jak w ubiegłym roku z metody 1:1. Choć to na pewno zależy od Pani, która przykleja. W każdym razie, kępki zdają egzamin i w połączeniu z dobrze wykonanym makijażem jest fajny efekt. Teraz czekam na "właściwy" makijaż :-) pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry