Widok

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie.

Drogie mamy,

napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo wdzięczna za opinie.

Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zdecydowanie! Bałam się przychodzić do pracy, bo nie wiedziałam jaka będzie atmosfera.. Co tym razem będzie nie tak...
Dzieci, Nauczycieli i obsługa są cudowne. Serdecznie pozdrawiam. Tęsknię za moimi dziećmi. Opieka jest tam bezbłędna!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego? Mogłabyś napisać proszę coś więcej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedszkole jako miejsce dla dzieci super ale do pracy zdecydowanie nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja może odpowiem.
Moj syn chodzi do tego przedszkola od roku. Choć na początku zastanawiała mnie duża ilość wolnych miejsc, więc bacznie przyglądałam się pracy przedszkola. Z perspektywy czasu mogę śmiało stwierdzić, że moje obawy były niepotrzebne. Wszystkie panie kompetentne i sympatyczne. Znają dzieci po imieniu nawet te z innych grup. Syn chętnie zostaje w przedszkolu i często nie chce iść do domu bo nie zdążył sie jeszcze pobawić, choć jest tam od 6 do 16.
Moim zdaniem najlepsze przedszkole do jakiego mogliśmy trafić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawa jestem czy nadal jest Pani zadowolona z przedszkola? bede wdzieczna za opowiedz
Mój syn idzie od września do tego przedszkola.
_
Hej mamy odezwijcie dię
Dzieki za wypowiedz. Chcialabym poznac swoje dziecko z dzieckiem z tej samej grupy zeby bylo im troche latwoej w przedszkolnym swiecie :)
nie ma co sie niepokoic, naprawde. Moj synek chodzi tam od wrzesnia i naprawde nie mam zastrzezen. Nawet w weekendy pyta czy pojdzie do przedszkola a gdy go odbieram to mowi ze chce zostac jeszcze sie pobawic. Prosze sie nie bac, napewno dzieci beda pod dobra opieka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie tez to niepokoi. Odezwij sie do mnie: renkloda@wp.pl to oddzwonie pozdrawiam
witam.ja posyłam tam syna.nigdzie nie chcieli go przyjąć a tam bez problemu zapisałam go.no trochę dziwne że tam tyle wolnych miejsc było.
Szukam nadal rodzica kt od wrzesnia posyla dk przedszkola dziecko
Chyba nie ma ?
Moje dziecko bedzie chodzilo od wrzesnia. Sa tu mamy kgorych dzieci beda chodzily do tego przedszkola?
super przedszkole :) najwspanialsze panie pod słoncem p.hania p.ania no i nasza kochana p.jola :) :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moje dziecko , co prawda kilka lat temu było tam za karę zamykane w ubikacji. To był koszmar.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jest tam plac zabaw dosc spory, wiec nie ot przedszkole pewnie ci chodzi,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy to jest to zapyziałe przedszkole niemalże w bloku i bez placu zabaw? Jeśli tak, to dwa lata temu też tam były wolne miejsca.
Mój synek chodzi od września i nie mam żadnych zastrzeżeń.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje za opinie . Moze jeszcze ktos sie wypowie?