Widok

Przedszkole Artuś w Juszkowie - proszę o opinie

Rodzina i dziecko Juszkowo Temat dostępny też na forum:
Ktoś ma jakąś opinię na temat tego przedszkola?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
moja opinia o tym przedszkolu jest jak najbardziej pozytywna. Miałam tam synka przez dwa lata i bardzo sobie chwalę. Cale czas coś robią plastycznego i maja wizyty teatrzyków systematyxmvznie. Wycieczki i konkursy . Mają też zewnętrzny ogrodzony plac zabaw. Jedynie ci bym tam poprawiła to regularne opinie o rozwoju dziecka bo tej nie mogła się doprosić przez kilka miesięcy. Ale dostałam :) no i wróciła bym do poprzedniego nauczyciela angielskiego czyli do jednej z Pan Dyrektorek bo po tamtych lekcjach im więcej zostawał niż przy nowej Pani :) ogólnie atmosfera jest przyjacielska i bezstresowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy synka w tym przedszkolu od sierpnia zeszłego roku, bardzo sobie chwalimy to przedszkole, mamy dziecko z problemami adaptacyjnymi, a panie prowadzące młodsza grupę bardzo sie tym przejmuja, sa zaangażowane i pełne pasji, co widac na kazdym kroku. Nie mamy sie do czego przyczepić.
Opinie o dziecku sa co pol roku, do tego darmowe konsultacje z psychologiem, opieka logopedy, religia dla chętnych, bardzo duzo zajęć plastycznych, regularne przedstawienia, koncerty, sporo zajęć dodatkowych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Jaki najlepszy i najtańszy blender? (13 odpowiedzi)

Chciałabym zacząć robić sama papki małemu,jednak słoiki są za drogie.On zjada cały taki mały...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

do góry