Widok

Przedszkole Fiku Miku

Witajcie. Czy są tutaj może rodzice którzy korzystają z oferty przedszkola Fiku Miku? Czy możecie podzielić się Wasza opinią? Czy dzieciaki są zadowolone? Personel jest zaangażowany? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Synek chodzi od pazdziernika, jest bardzo zadowolony i ja rowniez, do srodka wchodzi zawsze z uśmiechem i wychodzi zadowolony, ciekawe zajecia, urozmaicone jedzenie, duzo czasu na dworzu i ciocie od serca. Dyrektorka bardzo zaangazowana. W naszej grupie jest 16 dzieci..
Na Facebooku forum banino proszę wpisać przedszkole i pozna pani pełno opinii, i prawdziwych pisanych x imienia i nazwiska bo tu często konkurencja wypisuje głupoty
Witam, jeżeli ma Pani spokojne dziecko, bez problemowe to będzie dobrze. Jeżeli dziecko ma jakieś problemy, to dadzą wypowiedzenie umowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam :) Przedszkole jest naprawdę świetnym miejscem, gdzie z pełnym spokojem zostawiam codziennie syna. Kadra jest niezwykle ciepła, kompetentna oraz kreatywna. Nie zgadzam się z Panią wyżej bo syn nie należy do dzieci spokojnych i podporządkowanych a Pani dyrektor i kadra przedszkola zapewniają merytoryczne wsparcie rodzicom oraz pokierowali nas do poradni pedagogicznej, w której spacjalisci pomagaja naszemu synowi. Więc nie pozbywają się problematycznych dzieci z przedszkola wręcz przeciwnie robią wszystko aby pomóc dziecku i rodzicom. Zdecydowanie polecam przedszkole. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie brak zerówki ujmuje tej placówce - ale to dla mnie !
Placówka jak każda, ma + i ~.
Dla mnie nazewnictwo nauczyciela ciociami, zbędna
Atrakcja. Ciocia jest w rodzinie a to jest nauczyciel/ opiekun ale nie spokrewniony z rodzina i warto by było dzieci uczyć od małego - rodzina vs obcy !
Budynek nowy zadbany ale mało koloru i barw w środku. Moja córka mówi ze smutne jest to przedszkole. Jest dobre ale nie zwala z nóg. W innym nie było miejsca i dlatego jesteśmy tu-
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma zerówki nadal? Które wg Pana/Pani jest lepsze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do jakiego chciała Pani zapisać dziecko najpierw? Jak opinia po tym czasie? :)

Inne tematy z forum Banino

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

do góry