Widok

Przedszkole Kokoszki koło bloków- opinie

Czy któras z was ma dziecko w tamtym przedszkolu albo miała?
jakie są wasze opinie na jego temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyli jako byla nauczycielka tego przedszkola twierdzi pani ,ze w przedszkolu dzieje sie dobrze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jako była nauczycielka tego przedszkola mam odmienne zdanie na ten temat. ,, Po pierwsze młodzi ludzie nie są nauczenie pracy'' - po Pani wypowiedzi uważam że nawet mocne argumenty nie mają sensu dyskusji. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chyba jakiś żart? Pani Jola owszem była bardzo sympatyczna dzieci ją bardzo lubiły, ale Pani Natalia na pewno nie była prawdziwą ciocią, zero uśmiechu, brak empatii...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co za bzdury
Trudno sie dziwic ze ktos odchodzi z pracy, ktora nie spelnia jego warunkow. Nie ukrywajmy. Kazdy marzy o dobrej atmosferze i tym by sie czuc w pracy dobrze (lub chociaż tym zeby byla dobrze platna). Przedszkole powinno miec misje a te niestety tego nie posiada. Przykro ze tak piszecie o nauczycielkach ktore naprawde sie staraly. Moje dziecko lubilo te Panie -ciocie. Moze jesli zastanawiacie sie nad zla sytuacja przedszkola to przemyslcie sobie cytat: " ze ryba zawsze psuje sie od glowy"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba się zastanowić czy z Panią dyrektor jest wszystko ok. A nie na nauczycielki zwalac
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Pani dyrektor jest zawsze można do niej zadzwonić o każdej porze sama wszystkiego dopilnowuje. Dzieci ja uwielbiają i ma podejście do dzieci"
Nie ma to jak samemu sobie poslodzić!! Co za bzdury!!! Jesli faktycznie ktos to napisal to chyba nie poznal prawdziwego oblicza Pani dyrektor i jej "podejścia" do dzieci.. (a wlasciwie jego brak) organizacja pracy p. Dyrektor pozostawia wiele do życzenia.. słowem nie ogarnia, chaos, niemiła i nerwowa atmosfera.. cóż się dziwić ze taka rotacja, ludzie uciekają.. a te nasze dzieci muszą na wszystko patrzeć dlatego zabrałam dziecko z tego przedszkola! I to było najlepsze co mogłam zrbic. 8 nauczycielek odeszło w ciągu 3 miesięcy!!! Ludzie gdzie w normalnym przedszkolu takie rzeczy się dzieja?? I oczywiście wszyscy pewnie się nie nadawali... no coś takiego! nikt sie nie nadaje!?Akurat! Hmm zasatanawiam się kto tu się nie nadaje..? I przez kogo ta rotacja..? chyba nie trudno się domyślić..
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Synkowi jeszcze nic nie mówiliśmy o odejściu Pań bo były to jego Ciocie które naprawdę lubił, nawet na koniec dnia bawiły się z dziećmi a nie tylko pilnowaly. Pani Natali była prawdziwą Ciocią
Tez uważam ze za duża rotacja nauczycielek. Właśnie jestem.zła ze z maluszków odeszła druga pani w ciągu jednego miesiąca. Coś chyba jest nie tak.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie sadze ,aby 2 ostatnie panie nic nie robiły z dziecmi ,poniewaz co rydzien wysylaly zdjęcia z zajec z całego tygodnia.Poza tym miały podejscie do dzieci i moje dziecko nie balo sie tych pan
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo te Panie się nie nadawały. Ludzie zastanawiacie się czemu jest taka rotacja ? Po pierwsze młodzi ludzie nie są nauczenie pracy, młode nauczycieli nie wiedzą ,że dziecko to nie lalka, chciałby pracować po 20 h nie robiąc nic, dobrze ,że się zmieniają bo może w końcu będzie normalna Pani. Pani dyrektor jest zawsze można do niej zadzwonić o każdej porze, sama wszystkiego dopilnowuje. Dzieciaki ją uwielbiają i ma podejście do dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Dlaczego w przedszkolu Muzyczny Start tak często zmieniają sie nauczycielki?ostrnio odeszly az2!!!z grupy maluszkow,czy tam się dzieje cos złego??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o przedszkole Start - masakra, w ciągu roku 8 wychowawczyń, wciąż się zmieniają, niem ma budowania więzi, rzadko też wychodzą na podwórko. Pani dyrektor jest najmądrzejsza i twierdzi, że nic się nie dzieje. Po zmianie przedszkola dziecko dużo szybciej się rozwija, uczy i chętniej chodzi do przedszkola. Jeśli ktoś nie ma wyjścia - trudno, ale mam porównanie i naprawdę nie jest to dobra opcja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
przedszkole koło bloków
Opcji jest na pewno dużo i nie trzeba użerać się z Paniami nauczycielkami. Wynika z tego, że odpowiada to miejsce, tylko jest pytanie czy dziecko jest żywe czy niegrzeczne?. Moje dziecko chodziło również do tego przedszkola i wszystko było dobrze. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a moje dziecko tam chodzi i niestety nie mam narazie innej opcji,wiec ciagle urzeram sie z paniami nauczycielkami.Bo moje dziecko jest zbyt zywe i im przeszkadza.Zbyt duza rotacja nauczycielek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki. :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tj nowe przedszkole, nie ma strony www właścicielka wiem ze prowadzi przedszkole w Straszynie. Możesz podjechać i zapytać ul. Kalinowa widziałam ostatnio ogłoszenie że mają ostatnie wolne miejsca na kolejny rok.
Dzięki za informację sprawdzę :-) a jak to przedszkole się nazywa? Jakaś stronka?
proponuje podjechać na karczemki do nowego przedszkola i żłobka o 100 zł droższe ale będziesz zadowolona, pisałam w wątku poniżej o nim.