Widok
Trudno sie dziwic ze ktos odchodzi z pracy, ktora nie spelnia jego warunkow. Nie ukrywajmy. Kazdy marzy o dobrej atmosferze i tym by sie czuc w pracy dobrze (lub chociaż tym zeby byla dobrze platna). Przedszkole powinno miec misje a te niestety tego nie posiada. Przykro ze tak piszecie o nauczycielkach ktore naprawde sie staraly. Moje dziecko lubilo te Panie -ciocie. Moze jesli zastanawiacie sie nad zla sytuacja przedszkola to przemyslcie sobie cytat: " ze ryba zawsze psuje sie od glowy"
"Pani dyrektor jest zawsze można do niej zadzwonić o każdej porze sama wszystkiego dopilnowuje. Dzieci ja uwielbiają i ma podejście do dzieci"
Nie ma to jak samemu sobie poslodzić!! Co za bzdury!!! Jesli faktycznie ktos to napisal to chyba nie poznal prawdziwego oblicza Pani dyrektor i jej "podejścia" do dzieci.. (a wlasciwie jego brak) organizacja pracy p. Dyrektor pozostawia wiele do życzenia.. słowem nie ogarnia, chaos, niemiła i nerwowa atmosfera.. cóż się dziwić ze taka rotacja, ludzie uciekają.. a te nasze dzieci muszą na wszystko patrzeć dlatego zabrałam dziecko z tego przedszkola! I to było najlepsze co mogłam zrbic. 8 nauczycielek odeszło w ciągu 3 miesięcy!!! Ludzie gdzie w normalnym przedszkolu takie rzeczy się dzieja?? I oczywiście wszyscy pewnie się nie nadawali... no coś takiego! nikt sie nie nadaje!?Akurat! Hmm zasatanawiam się kto tu się nie nadaje..? I przez kogo ta rotacja..? chyba nie trudno się domyślić..
Nie ma to jak samemu sobie poslodzić!! Co za bzdury!!! Jesli faktycznie ktos to napisal to chyba nie poznal prawdziwego oblicza Pani dyrektor i jej "podejścia" do dzieci.. (a wlasciwie jego brak) organizacja pracy p. Dyrektor pozostawia wiele do życzenia.. słowem nie ogarnia, chaos, niemiła i nerwowa atmosfera.. cóż się dziwić ze taka rotacja, ludzie uciekają.. a te nasze dzieci muszą na wszystko patrzeć dlatego zabrałam dziecko z tego przedszkola! I to było najlepsze co mogłam zrbic. 8 nauczycielek odeszło w ciągu 3 miesięcy!!! Ludzie gdzie w normalnym przedszkolu takie rzeczy się dzieja?? I oczywiście wszyscy pewnie się nie nadawali... no coś takiego! nikt sie nie nadaje!?Akurat! Hmm zasatanawiam się kto tu się nie nadaje..? I przez kogo ta rotacja..? chyba nie trudno się domyślić..
Bo te Panie się nie nadawały. Ludzie zastanawiacie się czemu jest taka rotacja ? Po pierwsze młodzi ludzie nie są nauczenie pracy, młode nauczycieli nie wiedzą ,że dziecko to nie lalka, chciałby pracować po 20 h nie robiąc nic, dobrze ,że się zmieniają bo może w końcu będzie normalna Pani. Pani dyrektor jest zawsze można do niej zadzwonić o każdej porze, sama wszystkiego dopilnowuje. Dzieciaki ją uwielbiają i ma podejście do dzieci
Jeśli chodzi o przedszkole Start - masakra, w ciągu roku 8 wychowawczyń, wciąż się zmieniają, niem ma budowania więzi, rzadko też wychodzą na podwórko. Pani dyrektor jest najmądrzejsza i twierdzi, że nic się nie dzieje. Po zmianie przedszkola dziecko dużo szybciej się rozwija, uczy i chętniej chodzi do przedszkola. Jeśli ktoś nie ma wyjścia - trudno, ale mam porównanie i naprawdę nie jest to dobra opcja.