Widok

Przedszkole Megamocni, Gdańsk Chełm - pytanie

Dzień dobry!
Chciałam się zapytać, czy ktoś z Państwa zapisał dziecko do przedszkola MegaMocni na Chełmie w Gdańsku, które będzie otwarte 1 września 2015 r.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę napiszcie Państwo swoje opinie. Czy Panie są troskliwe, zaangażowane, czy zapewnione jest bezpieczeństwo dzieciom, czy dzieci chcą chodzić do placówki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wystarczy ze Megamocni poprosza o info tez na maila, zmienią nick i tak beda wiedzieli, lepiej pisac oficjalnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To co, że megamocni tu zaglądają, przecież nikt nie pisze z imienia i nazwiska, a dzieci jest sporo przecież. Spostrzeżenia rodziców to przecież nie grzech, żeby o tym nie pisać.
Ja również jestem zainteresowana opinią na temat tego przedszkola. Podaję maila martako1@wp.pl
Bo Megamocni tu zaglądają, a ja mam dziecko w wieku przedszkolnym :-))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czemu nie chcecie pisac na forum? Ja tez jestem ciekawa jak wygląda opieka w mm
też chętnie wyrażę opinię na pw :)
co dwie opienie to nie jedna ;)
Mogę napisać na priv, jeśli poda Pani/Pan maila.
Witam! Prosze o opinie w sprawie opieki w zlobku. Jakie sa Panstwa wrazenia.
czy któraś z mam może mi wysłać na priv nazwę przedszkola w systemie internetowym http://www.iprzedszkole.edu.pl zagubiłam gdzie dane, a chce sie zalogowac
tez jestem ciekawa bo też się zastanawiam
Czy sytuacja już się uspokoiła ? Jak wrażenia po pierwszym tygodniu? Zastanawiam się nad zapisaniem synka.
bulić pisze się przez u !!!!-nie uważało się w podstawówce...
kto komu oddał w użytkowanie - megamocni dzieciom czy nadzór budowlany megamocnym
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
dajcie spokój, zawsze się znajdą hejterzy, którzy mają dużo do powiedzenia, a treści w tym żadnej...

jak w ogóle ktokolwiek mógłby pomyśleć, że taki obiekt, jak PRZEDSZKOLE i ŻŁOBEK działa bez odbiorów, zgody itp.? no współczuję takim ludziom myślenia :)
Przepraszam obiekt przedszkolny parking i droga dojazdowa jest oddana i bezpieczna trwają jedynie prace wykończeniowe w obiektach Rosmana Pepko i Piotra i Pawła .Obiekty te zlokalizowane są na parterze i prace nie wpływają na prace przedszkola.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Obiecujemy w najbliższym czasie obiekt na Startowej przejdzie lifting
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszelkie plotki są wyssana z palca przedszkole posiada wszystkie odbiory i wymagane prawem zgody. Jedynie czekamy na instalacje przyłącza gazowego. Nie wpływa to na funkcjonowanie przedszkola.

pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nasza kadra zatrudniona jest na umowę o pracę i jest dobrze wynagradzana, dbając o najwyższą jakość kadry dbać musimy o umowy i jakość wynagrodzeń . Rotacja pracowników źle wpływa na dzieci które dla nas są najważniejsze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ludzie kto was tam wpuścił - toż to jeden wielki plac budowy !
Zycie wam niemiłe czy co ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2