Widok
Zarządzającym nie zależy na niczym innym tylko żeby zera na koncie się zgadzały. Wszystkie akcje pod publikę pięknie wyglądają, a w środku wyglada to słabo. Personel z przypadku, a jak zdarzą się wartościowe osoby to szybko uciekają. Nie przypominam sobie pracownika, który wytrzymałby tam dłużej niż dwa lata.
Generalnie bardzo zastanawiające jest to że tam ciągle szukają pracowników....nie chciałabym żeby w grupie mojego dziecka ciągle zmieniały się panie przedszkolanki.Moi znajomi zabrali w tym roku stamtąd dziecko i zapisali do innego przedszkola , po kilku latach.nie wnikalam w szczegóły ale stwierdzili że bardzo się popsuło tam. Osobistej opinii nie mam , pisze co słyszałam.
Przedszkole Megamocni na Chełmie. W tym roku bardzo się rozrosło, w tej chwili liczy około 300 dzieci, tzw.moloch :(. Najwiekszym minusem jest dyrektorka, która ma przerośniete Ego. Wszystko o czym opowiada, to Ja, Ja, Ja. ja dbam o dzieci, żeby się dobrze czuły, ja wychowałam stażystkę i została dyrektorką, ja ukończyłam 5 -letnie studia muzyczne ( jakby były inne :)) , ja , ja w nieskończoność. Słaby pedagog. Nie ma podejścia do dzieci, jest apodyktyczna do współpracowników, kompletnie niezorientowana w harmonogramie. Dyktator. Panie opiekunki raczej miłe i sympatyczne, chociaż niestety w grupie żłobkowej, podczas zabaw na tarasie, kompletny brak zainteresowania maluszkami, które płaczą i tęsknią za mamą. Jedna bawi się z dziećmi w piaskownicy a pozostałe opowiadają sobie seriale na Netflixie. Grupy bardzo liczne.
Reasumując.Przedszkole nastawione na zyski, bardzo duża rotacja pracowników, głównie ze względu na apodyktyczną, krzykliwą przełożoną. Zalety: kuchnia, przestrzeń, przedszkolanki i opiekunki.
Raczej nie polecam.
Reasumując.Przedszkole nastawione na zyski, bardzo duża rotacja pracowników, głównie ze względu na apodyktyczną, krzykliwą przełożoną. Zalety: kuchnia, przestrzeń, przedszkolanki i opiekunki.
Raczej nie polecam.
Czytam, że macie ztego przedszkola dużo informacji "wewnętrznych" to może mi pomożecie. Szukam mebelków, które są w tym przedszkolu, one są z tej strony: https://konsimo.pl/produkty/dzieci.html? Zależy mi najbardziej na takim krzesełku i stoliku...
Mój syn z chęcią chodzi do przedszkola Megamocni na Chełmie. W skrócie, plusy: przestronne sale, dwóch nauczycieli na grupę, wlasna kuchnia, duża sala gimnastyczna, zabezpieczony taras z placem zabaw, panie bardzo pilnują komu wydają dziecko. Moim zdaniem jest super! A najlepszą rekomendacją jest zadowolenie mojego dziecka! :)))