Widok

Przedszkole Megamocni, Gdańsk Chełm - pytanie

Dzień dobry!
Chciałam się zapytać, czy ktoś z Państwa zapisał dziecko do przedszkola MegaMocni na Chełmie w Gdańsku, które będzie otwarte 1 września 2015 r.?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A tu zobacz:

http://jysk.pl/sypialnia/przescieradla/z-gumka

http://www.smyk.com/monster-high-przescieradlo-90x200-cm,p1098445050,swiat-niemowlaka-p

To mamy dzieci w różnych grupach :-)

A widziałyście ogłoszenie o otwarciu?

http://kultura.trojmiasto.pl/Oficjalne-Otwarcie-Przedszkola-MegaMocni-Chelm-imp408978.html

Ja też planuję zostawiać Młodą na godzinę - dwie na początku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jakie znalazłaś pościele? ja bym nie latała nie wiadomo ile za tą pościelą. rozumiem prześcieradło, musi być w wymiarze. ale ja mam zapasową kołdrę dla synka, leży w domu i tylko zawadza, to po co będę kupować nową? nawet nie mierzę jej ;) jaka będzie, taka będzie, ważne, że Młodego zakrywa ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja też jakoś powątpiewam w otwarcie od 1 września ;) chociaż ponoć mieli już wchodzić robić środek jakoś z miesiąc temu, babeczka mi mówiła, z którą umowę podpisywałam. niby z dnia na dzień coraz lepiej to wygląda :)
Jakoś nie mogę znaleźć pościeli 200x90.
Mój 3 latek idzie do gr z językiem angielskim.
Ciekawa jestem czy uda im się otworzyć 1 września. Jakoś w to wątpię widząc plac budowy a gdzie Jeszcze wykończenie, odbiory budowlane itp.
mój do młodszej, bo jeszcze nie ma roczku ;)
mam plan, aby zostawiać Małego na jakieś dwie godzinki pierwszy tydzień, a potem zobaczymy ;)
też się boję, ale myślę, że będzie dobrze :)
najważniejsze, żeby dziecku nie pokazać, że my się boimy jako rodzice, bo kaplica :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Jysku i w Ikei na przykład. Jak sobie wyguglujesz, to wyskakuje całkiem sporo miejsc.
A Wasze maluchy do której grupy się dostały? Mój do starszej. Docelowo ma być w niej 25 dzieci, ale chyba faktycznie jest mniej, bo w skrzynce znalazłam ulotkę Megamocnych. Znaczy ciągle rekrutują ;-)
A jak będzie u Was wyglądała adaptacja? Na ile godzin będziecie zostawiać dzieci?
Boję się tego września jak cholera ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiecie może gdzie kupić pościel 200x90 do wyprawki do tego przedszkola?
jest ;)
A może jest tu jakaś mama albo tato, którzy zapisali swoje dziecko właśnie do megamocnego żłobka na Chełmie?
Widziałam wczoraj zdjęcia poglądowe jak ma być (albo już jest) w oddziale na chełmi i... bardzo żałuję że tu na Zaspie tego nie zrobili :( Aż chce się dziecko posłać do takiego złobka/przedszkola
Niechcący widziałam że kilka moich znajomych (przez fb oczywiście) posyła dzieci do pzredszkola na Zaspie i sa zadowoleni, oni jako rodzice i dzieci :) myslę że dobrze zorganizowana kadra, pełna pomysłów jest lepsza niż plac zabaw ;) pod warunkiem żę wychodza w świat z dziećmi a nie się z nimi kiszą w pomieszczeniach :) ale tu na Zaspie często mijam megamocne dzieci z opiekunkami na placach zabaw (na Zaspie jest jeden przy drugim, zadbane i świetnie wyposazone nie wiem jak się mają na chelmie w okolicy megamocnych.... bo na chelmie koło moich Rodziców jest porażka, zaniedbany, rozwalone drewniane elementy aż się "proszą" by sobie dziecko drzazgę wbiło :/ u nas na zaspie nie do pomyślenia!! )
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki, już widziałam na stronie ;)
Mają być dwie grupy żłobkowe - informacja jest już zresztą na stronie.
przy podpisywaniu umowy pytałam o kadrę, akurat byli w trakcie szkolenia/sprawdzania nowych, ale z tego co zrozumiałam ma być część z Zaspy (nie wiem, czy dobrze zrozumiałam).

Widzę, że wiadomo, ile ma być grup przedszkolnych, a ktoś może wie, ile ma być grup żłobkowych? bo w sumie o to nie spytałam, tylko o to, ile dzieci na opiekuna ;)
Pani Aniu ,kadra napewno też będzie super bo do tego przedszkola i żłobka będą chodziły Megamocni i Megafajne dziciaczki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli Wam to pomoże to moje dziecko chodziło do MM na Zaspie- i było to najlepsze przedszkole jakie poznalam. Tez nie mieli swojego placu zabaw- za to kadrę, zajęcia i fantastyczne podejście do dziecka mieli. Byłam spokojna zostawiając tam swoje dziecko.
nie siejcie sztucznej propagandy !!!
I co z tymi słupami?Martwię się , czy dostaną odbiór na czas , bo ponoć
coś jest na rzeczy.Dziwne ploty krążą.
wszyscy się zastanawiamy ile jeszcze można spieprzyć , ale prawo jest
dla maluczkich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A widzialyscie te slupy wysokiego napięcia?nie poslalabym tam dziecka ,przecież one maja wpływ na zdrowie .Nie wiem jak dostali pozwolenie na żłobek i przedszkole.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
malutki ten taraso plac zabaw jak dla setki dzieci z przedszkola , a do tego jeszcze żłobkowe i co z miejscami postojowymi - razem ze sklepami
czy jak - niezły meksyk
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1