Widok

Przedszkole NAD RZECZKĄ - organizacja urodzin ? - proszę o opinie.

Pruszcz Gdański Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś organizował urodziny tematyczne w przedszkolu NAD RZECZKĄ w Pruszczu Gdańskim? Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
organizowałam rok temu i było wszystko jak w najlepszym porządku
dziękuję.. a jaki temat wybrałaś? możesz coś więcej napisać?
image
image
Podbijam temat bo też chcę tu urządzić urodzinki córki. Koszt nie mały ale niestety w Pruszczu nie ma innego miejsca. Warto?
jaki koszt?
wychodzi 400/450zł uważam, że to dużo na urodzinki dla 10 dzieci
uuu sporo
może ktoś jeszcze będzie zainteresowany tematem. urodzinki były bardzo udane, Pani animatorka super z wypiekami na twarzy wymyślała atrakcje dla dzieci. Super
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja znam super miejsce gdzie organizują urodzinki - w przedszkolu Radosna Iskierka ;-) naprawdę fajnie, panie bardzo miłe i sympatyczne i za nie drogie pieniądze za całe urodzinki zapłaciłam ok. 350zł. a dzieci miałam sporo;-) Polecam.

Urodziny "Bajeczna Przystań"

Witam, a Ja polecam sale zabaw "Bajeczna Przystań" na Raciborskiego 1a w Pruszczu Gdańskim. Sala jest od niedawna ale dwa razy w tygodniu oddaje tam córeczkęi a koszt urodzin to 230 zł wraz z dekoracjami. Maksymalnie 12 dzieci się tam zmieści. Ja akurat miałam na 9 dzieci i było super. Pani bardzo życzliwa i oddana dzieciom, dzieci nie były karcone za zepsute zabawki czy poplamiony dywan. Bardzo dużo konkursów i wszystko zrobione według moich wskazań.Rodzic może siedzieć tam razem z dziećmi i otrzymuje kawę oraz ciasto. Dodatkowo dzieci na początek dostają ciepły posiłek, potem tort i suche przekąski. Na koniec paczuszki dla gości. Na przywitanie wielkie bańki mydlane. Urodzinki miałam oczywiście tematyczne: 'Księżniczki", jedna z prowadzących Pań przebrana była za księżniczkę i witała dzieci. Sala dosyć malutka ale wiem,że moja córka jest tam biezpieczna bo Pani zwraca uwagę na wszystkie dzieci i razem z nimi się bawi. Dodatkowo jest malowanie buziek i robienie zwierzątek z baloników. Serdecznie polecam. W razie co podaje e-maila: bajeczna_przystan@wp.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

hiv przed porodem (33 odpowiedzi)

Czy któraś z was robiła to badanie przed porodem? bo widzę, że z reguły lekarze zlecają na...

do góry