Widok

Przedszkole Rumia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zastanawiam sie oddaniem coreczki do przedszkola na kilka godzin dziennie za kilka miesiecy, Czy mozecie polecic jakies fajne przedszkole z zajeciami dodatkowymi w Rumi. Najlepiej zeby to byla mała przytulna placowka. Z góry dziekuje za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no własnie chodzi o to żeby nie było bardzo drogo, no i żeby to dziecko wyniosło cos z tego przedszkola bo róznie to bywa.
ja nie twierdzę, ze w Rumii jest mało przedszkoli prywatnych, tylko mało jest takich, które proponują naprawdę fajne zajęcia dla maluszków.
' Pod topolą' to też państwówka i nie jest to małe, przytulne przedszkole, ale mozna przyznać, że jest na wysokim poziomie, niestety dostać się tam jest trudno.
Prywatnych przedszkoli jest w Rumi dużooooooo. Trzeba tylko okreslić czego oczekujemy, jaką sume jestesmy w stanie wydać no i miejsce zamieszkania, też jest wazne :)
niestety w Rumii bieda jeśli chodzi o przedszkola prywatne- przynajmniej ja tak uważam. Najlepsze opinie ma przedszkole "Pod Topolą", słyszałam tez fajne opinie o przedszkolu obok hotelu Marengo Kniaź, tylko ulicy przypomnieć sobie nie mogę. My chodzimy do "Bajki", ale to juz państwówka ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hop Hop
Iwona Marcysia nie wiem czy pamietasz ale nasze dzieciaki z tego samego dnia:)
ja mimo ze jeszcze drugiego nie mam tez sie zastanawiam nad poslaniem malego do przedszkola chociaz na kilka h jak pojawi sie drugi bobas.
podbijam moze ktos poleci cos rozwijajacedo dla 19mscznego dziecka po wakacjach juz 2letniego.

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry