Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Subiektywna ocena wątek zamknięty Jestem wymagającą mamą i zwracam uwagę na najmniejsze detale. Moja Mała jest...
~Mama
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 września 2013

polecam wątek zamknięty jestem zachwycona przedszkolem, żałuje tylko że przygoda się skończyła....
~Paulina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 października 2012

warto wątek zamknięty warto
~zatroskana
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2011

zadowolona mama - opinia wątek zamknięty niestety moje dziecko już kończy edukacje w tym przedszkolu polecam wszystkim...
~zadowolona mama
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 czerwca 2010

Celowe wprowadzanie rodziców w bład wątek zamknięty Witam!!! Jesteśmy bardzo zdziwieni praktykami jakie panują w tym przedszkolu...
~Rodzic
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 marca 2010

Najlepsze, co mogło się trafić wątek zamknięty Ozdób na ścianach w sam raz tyle, żeby dzieciaków nie rozpraszać przy...
~biedronek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 listopada 2009

Bardzo polecam wątek zamknięty Rodzice którzy napisali złą opinnie o przedszkolu w każdej chwili mogą...
~Mama
-

dodano: 11 września 2009

mama - opinia wątek zamknięty Drogie Mamy i Tatusiowie! Sądzę, że znalezienie przedszkola, z którego jest...
~mama
-

dodano: 14 czerwca 2009

Gorąco polecam wątek zamknięty Każdy ma prawo do swego zdania, jednak moje zdecydowanie się różni od...
~Rodzic dziecka ze słonecznej
-

dodano: 8 kwietnia 2009

mama M - opinia wątek zamknięty Moje dziecko uczęszczało do tego przedszkola. Jednym wielkim minusem tego...
~mama M
3

dodano: 11 marca 2009

mama - opinia wątek zamknięty Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już drugi rok i do tej pory nie było...
~mama
-

dodano: 1 kwietnia 2009

co za glupoty wątek zamknięty Co to za glupoty naprawde? Nie znam dziecka uczeszczajacego do tego...
~Mama M2
-

dodano: 30 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

12

wątków

do góry