Widok

Przedszkole niepubliczne w Oliwie ul Cystersów

Oliwa Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może powiedzieć mi coś o tym przedszkolu?
Jak duże są grupy? Ile mniej więcej płacicie miesięcznie? Jak jest z dniami wolnymi tzn długimi weekendami, przerwami świątecznymi - czy wtedy przedszkole jest czynne?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nic nie wie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
napisz maila do nich
powinni odpisać powodzenia:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do tego przedszkola chodziły moje dzieci nie byłam z niego zadowolona, szybko oddałam dzieciaki do zerówki w szkole.
Jak szukałam przedszkola dla mojego syna to tam byłam i miałam negatywne pierwsze wrażenie. Jedna mama w Parku Oliwski powiedziała mi, że jest tam jakaś bardzo wredna opiekunka i zabrała stamtąd swoją córeczkę. My się zdecydowaliśmy na Leśne Skrzaty Ul Liczmańskiego, a więc tuż obok. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja córeczka chodziła do tego przedszkola i byłam bardzo zadowolona, cudowna atmosfera i panie. A koszt taki jak w przedszkolu publicznym chociaż dużo lepsze warunki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zapisałam tam synka, słyszałam bardzo dobre opinie, grupy z tego co wiem są kameralne, nieprzepełnione i chyba wszystkie tzn. długie weekendy i święta przedszkole jest czynne, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy są tu mamy dzieci które chodziły do tego przedszkola?
Chciałam zapytać co najlepiej się sprawdza do spania dla dziecka?
Panie mówiły o dużym kocu obleczonym w poszewkę i poduszce, a widzę że w większości przedszkoli wolą śpiworki i sama już nie wiem co będzie lepsze dla małej (dodam że mała ogólnie nie lubi być niczym przykrywana) .
Nikt nie wie?
Najlepiej skontaktować się z Siostrami, porozmawiać i dopytać , wtedy wszystko wygląda inaczej. Niesprawdzonymi sądami można skrzywdzić wiele osób. Siostry wychowały wiele pokoleń dzieci w przedszkolu w Gdańsku. Byliśmy bardzo zadowoleni z opieki Sióstr, wszystkim polecam, atmosfera super.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zaniosłam piżamke, koc w poszewce i podusie. jak przychodze a dziecko śpi to zawsze przebrane i utulone w nasza pościel
prawie 30 osób w grupie to kameralna grupa?
od września 2014 zostaje przeniesione z Gdańska głównego do Oliwy, przedszkole Sióstr Elżbietanek, tam też będzie fajnie i tanio i bardzo cieplutko :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja do sióstr nie dałbym dziecka za żadne skarby! Tyle się słyszy o przemocy w placówkach prowadzonych przez siostry zakonne, nie mają na kim się wyżywać, to robią to na dzieciach, szkoda gadać...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
ja nie słyszałam nic złego, mam zaufanie do tego przedszkola, bo je znam, i moje dziecko też.A i się cieszę że tam jesteśmy, bo jak Pani się zorientuje, co ma wejść do przedszkoli obowiązkowego, to jeszcze będzie prosiła o przyjęcie dziecka do katolickiego przedszkola.Powodzenia z takim tokiem myślenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
własnie powiem ci ze to kłamstwo.
Syn chodził do panstwoego przedszkola. kupiłam u super sandałki zeby nie marudził i nie zawracał głowy tylko sprawnei sie przebierał. Synek zaczał smutnieć, nie dość ze zabroniono nam sandałków na rzecz kapci bąz laczek basenowych(jakiś absurd) to jeszcze mąż odebrał go porysowanego od zamka i od wielu godzin ze źle założonym kapciem.

Pani przyznała się ze szarpneła syna by go doprowadzić do porządku. Ciągle go za coś karała, nawet nei wiedział za co. Mnei takze ciągle rypała. Syn mówił ze sie nudzi.

Teraz jest u Elżbietanek i bardzo te Panie lubi, pyta kiedy pójdziemy do przedszkola. To mówi samo za siebie.

Państwe przedszkola są przepełnione, Panie znudzone i czesto złośliwe.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z Pana wypowiedzi wynika,że ma Pan potrzebę wyżycia się na kimś ?! WSPÓŁCZUJĘ zarówno Panu jak i osobom bezpośrednia z Panem związanym.W każdej grupie społecznej zdarzają się czasem różne nieprawidłowości - więc Pana argument jest przekonujący dla ludzi którzy nie zadają sobie trudu myślenia.Pozdrawiam i życzę wiele dobra....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,
zapisalam dziecko do elżbietanek jak były jeszcze w gda centrum. drugie dziecko chodziło gdzie indziej. córka uwielbia siostrzyczki, wysyła im buziaki, przytula a to chyba mówi wszytsko o miejscu i ludziach.

Synka takze juz przepisałam. atmosfera bardzop miła. nowe kameralne wnętrza. narazie 1 grupa ale jak przybedzie dzieci to podzielą dzieciaki.

Po raz pierwszy nei mam zastrzeżeń. Dzieci wesołe, najedzone.

Dodam ze na zmianie są siostry i panie świeckie. Martiwłam się bo ostatnio tyle złych rzeczy sie słyszy ale one są inne. Dobrodusze i cierpliwe ;)

Ja polecam, o tym przedszkolu wiele dobrego słyszałam i nie zawiodłam się. Jeśli ktoś chce więcej info prosze pytać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja nie polecam przedszkola zakonnego w oliwie...moje dziecko wiecznie głodne i nie dojedzone, straszenie czarnym diabłem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dwóch moich synków chodzi do przedszkola Siostr Elzbietanek. Nie mam ani jednego zastrzeżenia. Zmieniliśmy przedszkole i widze wielka różnice w rozwoju dzieci. Dużo dużo malują, chcą pisać, robić ślaczki. Dzieci dużo przebywają na dworz, chodzą na spacery. Panie i Siostry mają wielkie serca, są uśmiechnięte i gotowe do działania. To zdecydowanie najlepsze miejsce jakie nam się trafiło do tej pory (porownuje ze zlobkiem i poprzednim przedszkolem)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
robić ślaczki.
super tekst :-))))
Dziekuję slicznie!!! Bardzo mnie rozbawiłaś ...Dawno tak się nie usmiałam...Pozdrawiam serdecznie
A jest mocno katolickie? W sensie obowiazkowej religii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W tym przedszkolu pracuja Panie świeckie jak i Siostry. Pracują wg programu M E N , w przedszkolu jest katecheza, ale w innych przedszkolach tez jest, jest modlitwa przed posiłkiem. Nie wdzę wielkiej różnicy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę przyjść i sprawdzić....
Wątek dotyczy Przedszkola na ul. Cystersów i chcę się wypowiedzieć na temat tego przedszkola. Chodziły tam moje dzieci, czas ten wspominamy jako najcudowniejszy! Teraz zaczęła się szkoła i nie jest już tak kolorowo, ale polecam to Przedszkole z całego serca. Zaangażowane nauczycielki, wiele zajęć dodatkowych, domowe obiady, kameralne grupy, ale co najważniejsze dzieciaki były tam szczęśliwe i to było dla nas najważniejsze :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

do góry