Przedszkole nr 33

Przedszkola

Gdańsk, Sebastiana Klonowicza 1A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Opieka ??? wątek zamknięty Niedawno mój mąż był odebrać dziecko , które zastał zamknięte w w sali bez...
~Marlena
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 września 2013

mama - opinia wątek zamknięty Przedszkole jest rewelacyjne, opieka super, Panie wkładają wiele serca w...
~mama
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2013

Polecam :) wątek zamknięty Z przedszkola jestem bardzo zadowolona, a przede wszystkim moj synek, ktory...
~mama
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 stycznia 2012

super przedszkole wątek zamknięty Wspaniała opieka, mnóstwo zajęć, teatrzyki, rytmika i ogrom piosenek już po 1...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 października 2010

;D wątek zamknięty Uczęszczałam do tego przedszkole 9 lat temu, o tego czasu na pewno dużo się...
~Czoko
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 11 lipca 2009

popieram!dziecko wróciło z wycieczki wniebowzięte!! wątek zamknięty mój maluch właśnie zakończył uczęszczanie do I gr z wielkim bólem serca!...
~zadowolony tata
-

dodano: 2 lipca 2009

super zorganizowany Dzień Dziecka!!!!!! wątek zamknięty rewelacja , duże brawa dla Dyrekcji i Opiekunek za wspaniałą wycieczkę dla...
~alicja
-

dodano: 4 czerwca 2009

super przedszkole wątek zamknięty szczerze polecam innym rodzicom,zeby posyłali tam dzieci. Moja córka po...
~matka
-

dodano: 13 maja 2009

Fajne przedszkole wątek zamknięty Nie gorsze niz inne, widac, ze nauczyciele wkladaja serce w swoja prace ......
~ojciec
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 maja 2008

Katarzyna Jarosz-Węsierka - opinia wątek zamknięty Mój synek Krystian będzie kończyć w tym roku zerówkę. Chodzi już 4 rok i...
~Katarzyna Jarosz-Węsierka
-

dodano: 30 maja 2008

pianobar - opinia wątek zamknięty Poczytałam sobie opinie rodziców na temat przedszkola i zastanawiam się...
~pianobar
-

dodano: 22 kwietnia 2008

porazka wątek zamknięty Moje dziecko chodzi do II grupy i niestety jestem bardzo niezadowolona. Jedna...
~ania
-

dodano: 6 marca 2008

Komentarz wątek zamknięty Moje dziecko kończy zerówkę w tym roku. Bardzo fajna grupa , prowadzona...
~Rodzic zadowolony
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 15 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry