Widok

Przedwczesny wytrysk co pomoże?

Witam mam maly problemy mianowicie chodzi o wytrysk podczas stosunku zdaza mi sie dojść w 3\2min i czuje sie żałośnie ze moja partnerka nie jest zaspokojona w 100%, prosze o opinie i jakies porady lub sposoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup strapona

A tak poważnie to młody jesteś i masz czas aby się wyrobić, jak będziecie regularnie uprawiać seks to twoja """"""""sprawność"""""""" wydłuży się. Masz jeszcze paluszki i jęzorek więc na pewno dasz radę ją zadowolić.

A jak będzie coś psioczyć to powiedz, żeby nie marudziła bo przyjemność z seksu to mają mieć mężczyźni a nie kobiety, one mają rodzić dzieci kiedy trzeba A i dobrą opcją mogą być chusteczki orgasm control, za ich pomocą również można przedłużyć wytrysk

Kolego masz złe priorytety. Wzięte z głupot reklamowych. Skupiasz się na zaspokojeniu kobiety i wychodzi klops. To ma wyglądać tak, że to Ty masz mieć przyjemność i masz kobietę zdominować, posiąść. Jeśli tak zrobisz większość kobiet, będzie w siódmym niebie. Ty tu masz być dominatorem. A nie zaglądać, patrzeć, czy ma orgazm czy nie ma. Oczywiście są wyjątki kobiet dominujących, ale to rzadkość. Co do chusteczek to dobra opcja chociaż jeśli chodzi o mnie to wolę spray orgasm control bo jest bardziej wydajny i wystarcza na dłuzej.

Gdzie to kupujecie?

W sklepie intymn osć jest cała seria Najlepiej przetestuj sobie na początku chusteczki, jak się sprawdzą to będziesz mógł przetestować spray.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (22 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Dobry ortodonta (34 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry