Widok

Przekleta ospa... doradźcie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny dopadła mnie ospa...czuję się zaszczycona że w tym wieku (28l). Myślałam że najgorsze za mną, po 3 dniach gorączka minęła, swędzenie się zmniejszyło ale wczoraj w nocy pojawiły się wymioty i od wczoraj mam całe-dosłownie calutkie czerwone białka oczu. Czy to normalne? Może Wasze dzieci też miały takie objawy? Dodam że moja mała (ponad 2 lata) nie przechodziła jeszcze ospy więc pewnie za parę dni też ją wysypie.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj współczuje nacimesto u nas dzieci miały a my jak bylismy mali a im człowiek starszy tym gorzej przechodzi chociasz moja mała wylądowała prawie w szpitalu bo miała nawet tam gdzie słonce nie dochodzi i niechciała siku robic ani jesc i pic! powinnas isc do okulisty lub do lekarza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to od ospy , powinien chyba zobaczyć cię okulista bo dają na to jakieś krople czy maść z tego co pamiętam lekarka mnie uprzedzała o tym ale u nas to nie wystąpiło ...im człowiek starszy tym gorzej tę ospę przechodzi szkoda wielka ze się nie zaszczepiłaś :-((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry