Odpowiadasz na:

Re: Przepis na mielone z piekarnika

Ja tez tak robię. Mięso wyrabiam jak na kotlety, dodaje do niego różności, np.paprykę w kostkę, ogórka, pieczarki, cebulkę albo por...no co tam mam akurat w lodówce i co mogę dodać. Wiadomo jajko,... rozwiń

Ja tez tak robię. Mięso wyrabiam jak na kotlety, dodaje do niego różności, np.paprykę w kostkę, ogórka, pieczarki, cebulkę albo por...no co tam mam akurat w lodówce i co mogę dodać. Wiadomo jajko, trochę bułki tart., przyprawy. Układam w małej foremce, podłuznej (tej do ciasta), wcześniej wysypanej bułką tartą. I tyle.

A zapomniałam dodać jak już włożę mięso do tej foremki to robię taką rynienkę i tam wkładam ugotowane wcześniej jajka i zakrywam u góry reszta mięsa.

zobacz wątek
14 lat temu
moniall

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry