Re: Przepis na mielone z piekarnika
Ja tez tak robię. Mięso wyrabiam jak na kotlety, dodaje do niego różności, np.paprykę w kostkę, ogórka, pieczarki, cebulkę albo por...no co tam mam akurat w lodówce i co mogę dodać. Wiadomo jajko,...
rozwiń
Ja tez tak robię. Mięso wyrabiam jak na kotlety, dodaje do niego różności, np.paprykę w kostkę, ogórka, pieczarki, cebulkę albo por...no co tam mam akurat w lodówce i co mogę dodać. Wiadomo jajko, trochę bułki tart., przyprawy. Układam w małej foremce, podłuznej (tej do ciasta), wcześniej wysypanej bułką tartą. I tyle.
A zapomniałam dodać jak już włożę mięso do tej foremki to robię taką rynienkę i tam wkładam ugotowane wcześniej jajka i zakrywam u góry reszta mięsa.
zobacz wątek