Widok

Przerwa w dostawie ciepłej wody - 2 tygodnie!!! masakra

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
https://www.actum.pl/aktualnosci/opec-informacja-o-przerwie-w-dostawie-ciepla-gdynia-30-06-13-07-2014-a123.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Od kilku lat w każde wakacje jest ten sam problem:( to jest chore!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
bez przesady dziewczyny , dwa tygodnie da się wytrzymać ;)

Są ludzie którzy wcale ciepłej wody nie mają, ba..... często nawet i zimnej i dają radę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12
zawsze latem były remonty i zawsze były okresy bez ciepłej wody a czasem nawet bez zimnej :)
pamiętam jak byłam mała (jakieś 25 lat temu) jak przyjeżdżały pod blok beczkowozy i cała rodzina z wiadrami, baniakami, butelkami wychodziła, mieszkańcy stali w kolejce po wodę i tak dzień w dzień przez... okres remontu :) dla mnie jako dzieciaka to nawet zabawne było ale gdyby miało mnie to teraz spotkać to bym się nie śmiała
szczerze współczuję i nie chodzi o to że ludzie żyją w gorszych warunkach bo nie ma co porównywać, do odbrego człowiek sie przyzwyczaja i jak mu nagle ciepłą wodę zabierają ma prawo byc niezadowolony :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
bez przesady, przez dwa tygodnie można zagrzać wodę ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Mając w domu niemowlaka brak ciepłej wody stanowi problem. I to duży...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nas tez to czeka od konca czerwca - dobrze, ze dwojka dzieci na troche do cioci jedzie, to i mniej garów z zagrzaną wodą do noszenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lunaa pewnie rzadko się kąpie to nie potrzebuje ciepłej wody :d
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10
Mieszkam na Dąbrowie i ciesze się się ze wodę grzeje mi bojler :p
bo nie wyobrażam sobie 2 tyg. bez ciepłej wody :p
tym bardziej że mam w domu 2 dzieci w tym 1 małe które codziennie sie kąpią tzn. nalewam im troche wody do brodzika i sie pluskają :)
starsza nie pójdzie spac zanim sie nie wykąpie ;)

a gdzie jeszcze mycie garów i jakaś przepierka ciuszków
człowiek przyzwyczaja sie do wygody ;) :p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
"Lunaa pewnie rzadko się kąpie to nie potrzebuje ciepłej wody :d"

Kaju oj Kaju jeśli chcesz wiedzieć to codziennie i w cieplej wodzie :):) :)

Po prostu są powazniejsze problemy na świecie niż brak cieplej wody przez dwa tygodnie ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Odkąd pamiętam u moich rodziców zawsze tak było :P :( i jakoś dawaliśmy radę. Na początku to były faktycznie te zapowiadane 2 tygodnie, ale potem jakoś szybciej się 'wyrabiali'. Może i u Was tak będzie :)
Pocieszeniem jest to że dzieciom dużo wody wlewać nie trzeba a ciuszki niech pralka pierze.
No ale faktem jest, że mało to fajne i człowiek się przyzwyczaja do wygody :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
masakrą byłby brak jakiejkolwiek wody w kranie ;) z brakiem ciepłej można sobie poradzić :) nikt nie mówi, że będzie to super przyjemne, łatwe czy bezproblemowe - ale przy odrobinie chęci(do grzania wody w garnkach czy czajniku) z brudu nie umrzecie ;)

pamiętam, że u nas w domu też były takie przerwy (nie pamiętam tylko czy w każdym roku?), poza tym na działce mamy tylko zimną wodę :]

Do dużej miski/wiadra nalać zimnej wody + czajnik/garnek wrzątku(zależy jaką temp. wody lubicie), polewać się mniejszą miseczką stojąc w wannie/pod prysznicem ;) i dacie radę :]
Dzieci można wsadzić do takiej miski albo wanienki :]

pralka nie potrzebuje ciepłej wody, sama sobie podgrzeje do prania :]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

do góry