Widok
hi hi, wiperku..... smaczki mamy podobne :)))
a probowalas ich tiramisu? calkiem smaczne :)))
moj maz nie jada ryb i najczesciej bierze koszyczek kurczakowy, nie pamietam jak sie nazywa - przypomina koszyk bosmana tylko tam jest "frytowany" kurczaczek, krazki cebulki w ciescie i frytki. Tez pycha!!! zwlaszcza cebulka
a probowalas ich tiramisu? calkiem smaczne :)))
moj maz nie jada ryb i najczesciej bierze koszyczek kurczakowy, nie pamietam jak sie nazywa - przypomina koszyk bosmana tylko tam jest "frytowany" kurczaczek, krazki cebulki w ciescie i frytki. Tez pycha!!! zwlaszcza cebulka
niestety jak jest z pokojami to nie wiem dokładnie, tylko tyle co Ty, czyli, że 60 zł/os. jak byliśmy, to pani powiedziała nam, że można sie troszeczke potargowac, jesli wykupimy wszystkie, ale do tego nie doszło, bo zrezygnowalismy z kani. wybraliśmy magnat głównie ze względu na położenie. wielu gości weselnych jest z chylonii i to przysłowiowy rzut beretem. dla reszty wykupiliśmy noclegi ale tego jedzonka szczerze żałuję, bo wszyscy to potwierdzają, że jest po prostu super.
ferrari :) kiedy piszesz "komunistyczna" wiem dokładnie o co ci chodzi :))))))))))
ale myslę ze sala warta jest zachodu własnie ze względu na jedzenie:)
co mi się jeszcze nie podoba, że sala na dole jest oddzielona od sali tanecznej
a nie wiesz po ile są tam pokoje
wiem , że po 60 zł
ale czy wszystkie???????
i ile jest pokoi
do niedawna Kania miała swoja stronkę
teraz nie wiem co się z nią dzieje
ale może jest modernizowana .... uaktualniana ze względy na modernizację samej Kani ...nie wiem
ale myslę ze sala warta jest zachodu własnie ze względu na jedzenie:)
co mi się jeszcze nie podoba, że sala na dole jest oddzielona od sali tanecznej
a nie wiesz po ile są tam pokoje
wiem , że po 60 zł
ale czy wszystkie???????
i ile jest pokoi
do niedawna Kania miała swoja stronkę
teraz nie wiem co się z nią dzieje
ale może jest modernizowana .... uaktualniana ze względy na modernizację samej Kani ...nie wiem