Widok

Przychodnia św. Ojca Pio-pediatra, proszę o opinie.

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam,
proszę o opinie nt przychodni pio-chodzi o dr Danielewicz oraz Dr Niedbalska.

Gdzie i jaki najlepszy pediatra na Zaspie, Przymorzu i dlaczego własnie ten :) ??
Zależy mi na lekarzu z doświadczeniem, kompetencjami, który nie bedzie zbywal pacjenta w razie problemów a pomoże.

Z góry dziękuję za pomoc.
image
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gorąco polecam dr Niedbalską . Tej drugiej pani dr nie znam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rownież polecam Panią doktor Iwonę Niedbalska
imagey
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Gabriela Danielewicz jest najlepsza. od 10 lat leczy moje dzieci i jest rewelacyjna. Z czystym sumieniem polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dr Danielewicz przyjmuje w ciągu 5 minut!!! Rutyna i nadmiar pacjentów.Polecamy Dr Niedbalską pomogła nam bardzo;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
nigdy nie byłam u niej 5 minut i nie potraktowała moich dzieci rutynowo. dodatkowo zawsze jest na telefonie i można zadzwonć się poradzić. jesteśmy pacjentami całą rodziną dr Danielewicz od ponad 10lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dr danielewicz ma bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o dzieci, poza tym ma tzw. Czujność alergologiczną. Jest niezawodna, nie wypisuje nadmiaru leków bez potrzeby i przyjmie was zawsze. Nigdy nie odmówi. Polecam bo moje dzieci zawsze wyleczy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy ktoś się orientuje gdzie teraz przyjmuje dr Niedbalska? Ponoć już nie pracuje w przychodni ojca Pio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

tanie meble kuchenne?Jakie (71 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

do góry