Widok

Przychodnia św. Ojca Pio-pediatra, proszę o opinie.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
proszę o opinie nt przychodni pio-chodzi o dr Danielewicz oraz Dr Niedbalska.

Gdzie i jaki najlepszy pediatra na Zaspie, Przymorzu i dlaczego własnie ten :) ??
Zależy mi na lekarzu z doświadczeniem, kompetencjami, który nie bedzie zbywal pacjenta w razie problemów a pomoże.

Z góry dziękuję za pomoc.
image
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gorąco polecam dr Niedbalską . Tej drugiej pani dr nie znam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rownież polecam Panią doktor Iwonę Niedbalska
imagey
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Gabriela Danielewicz jest najlepsza. od 10 lat leczy moje dzieci i jest rewelacyjna. Z czystym sumieniem polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dr Danielewicz przyjmuje w ciągu 5 minut!!! Rutyna i nadmiar pacjentów.Polecamy Dr Niedbalską pomogła nam bardzo;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
nigdy nie byłam u niej 5 minut i nie potraktowała moich dzieci rutynowo. dodatkowo zawsze jest na telefonie i można zadzwonć się poradzić. jesteśmy pacjentami całą rodziną dr Danielewicz od ponad 10lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dr danielewicz ma bardzo duże doświadczenie jeśli chodzi o dzieci, poza tym ma tzw. Czujność alergologiczną. Jest niezawodna, nie wypisuje nadmiaru leków bez potrzeby i przyjmie was zawsze. Nigdy nie odmówi. Polecam bo moje dzieci zawsze wyleczy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy ktoś się orientuje gdzie teraz przyjmuje dr Niedbalska? Ponoć już nie pracuje w przychodni ojca Pio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Łuszczyca skóry głowy co pomaga naprawdę, a nie tylko na chwilę? (5 odpowiedzi)

Zaczynam powoli tracić cierpliwość. Stosuję różne szampony, kremy, maści coś działa na chwilę,...

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (8 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry