Widok
Przyjmę dworek
W zalewie beznadziejnych wątków na forum , chciałbym wnieść tu powiew świeżości i luksusu - w związku z czym zwracam się do wszystkich.
Gdyby ktoś miał i nie potrzebował chętnie przyjmę odrestaurowany dworek, może być od razu ze służbą, co najmniej 3 sypialnie, 2 łazienki, wanny z hydromasażem, mile widziany basen i sauna, a wokół duży ogród z polem golfowym, garaż na co najmniej 2 auta, z daleka od miejskiego gwaru, posiadłość koniecznie nie zadłużona.
To tak pokrótce, gdyby ktoś miał jeszcze jakieś sugestie to proszę pisać.
I jeszcze dobrze by było gdyby był kort tenisowy coby mikro się nie nudziła jak wpadnie na weekend.
Gdyby ktoś miał i nie potrzebował chętnie przyjmę odrestaurowany dworek, może być od razu ze służbą, co najmniej 3 sypialnie, 2 łazienki, wanny z hydromasażem, mile widziany basen i sauna, a wokół duży ogród z polem golfowym, garaż na co najmniej 2 auta, z daleka od miejskiego gwaru, posiadłość koniecznie nie zadłużona.
To tak pokrótce, gdyby ktoś miał jeszcze jakieś sugestie to proszę pisać.
I jeszcze dobrze by było gdyby był kort tenisowy coby mikro się nie nudziła jak wpadnie na weekend.
Ja nie jestem az tak wymagajaca
Wezme za darmo lub ewentualnie za 1 razowa goscine--w weekend-
Domek parterowy ,rok oddania do uzytku mieszczacy sie w tym stuleciu
z ogrodem,moze byc dziki,mniej wiecej 150mkw do zamieszkania i 1000 reszty,w czym koniecznie własna linia brzegowa z pomostem i przynajmniej jedna łodzia,oczywiscie niedzurawa.
domek moze byc z bali,choc nie pogardze solidna podmurówka
umeblowany niekoniecznie ale ani rusz--- bez stylowego kominka
na terenie Kaszub!
ofiarodawcy bede dozgonnie wdzieczna i wotum solidne na jego rzecz postawie w miescowym kosciółku
i tablice pamiatkowa
z góry dziekuje
prosbe swa gorąco afirmuje:)
Wezme za darmo lub ewentualnie za 1 razowa goscine--w weekend-
Domek parterowy ,rok oddania do uzytku mieszczacy sie w tym stuleciu
z ogrodem,moze byc dziki,mniej wiecej 150mkw do zamieszkania i 1000 reszty,w czym koniecznie własna linia brzegowa z pomostem i przynajmniej jedna łodzia,oczywiscie niedzurawa.
domek moze byc z bali,choc nie pogardze solidna podmurówka
umeblowany niekoniecznie ale ani rusz--- bez stylowego kominka
na terenie Kaszub!
ofiarodawcy bede dozgonnie wdzieczna i wotum solidne na jego rzecz postawie w miescowym kosciółku
i tablice pamiatkowa
z góry dziekuje
prosbe swa gorąco afirmuje:)
Szanowni Ofiarodawcy!
Gdybyście jednak mieli w posiadaniu Dworek lub Domek,którym pogardziliby moi przedmówcy, to bez skrępowania przekażcie to od razu mnie. Ja przyjmę wszystko jak leci według przysłowia "Darowanemu koniowi nie zaglądaj w zęby"
Jednak gdyby ktoś chciał mi podarowac samego konia,to narazie nie mam go gdzie trzymać
Gdybyście jednak mieli w posiadaniu Dworek lub Domek,którym pogardziliby moi przedmówcy, to bez skrępowania przekażcie to od razu mnie. Ja przyjmę wszystko jak leci według przysłowia "Darowanemu koniowi nie zaglądaj w zęby"
Jednak gdyby ktoś chciał mi podarowac samego konia,to narazie nie mam go gdzie trzymać