Widok
Przykro mi - ale odradzam.
Zacznę od tego, że po raz pierwszy wystawiam negatywną opinię jakiejkolwiek usłudze. Jestem pełną pokory i zrozumienia osobą, rozumiem, że mojej wizycie towarzyszył upał na dworze (salon nie ma klimatyzacji, ani nawet wentylatora)... ale... Jak można klientce umówionej 2 tyg. wcześniej na manicure hyb. i pełen pedicure wykonywać usługi jednocześnie, na łózku jak do masażu, nie mając nawet stolika obok, aby położyć lakier, lampę, miskę, pilnik itp? Uważam, za totalny brak profesjonalizmu wykonywanie usług jednocześnie - nie mając ku temu warunków! Zgięte w kolanach, podkurczone nogi + stopy w misce + lampa na brzuchu + lakiery, pilnik i wszechobecny pył - to wszystko jednocześnie na klientce! Pierwszy raz w życiu miałam wykonane te usługi w tak krótkim czasie. Zostałam skasowana ponad 200 pln! Nie mając nawet odsuniętych skórek, wmasowanego kremu w stopy oraz skróconych paznokci? Wrócilam do domu zmęczona tą wizytą i totalnie zdegustowana! P.S. Dziękuję za kawę, której nawet nie mogłam wypić bo nie mam 3 ręki... Żenada. Na szczęście konkurencja jest na wyższym poziomie i pracy i kultury. Drogie Panie wystarczyłoby "aż" przepraszam.
Moja ocena
Pracownia Urody
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 2
oferta: 3
jakość usług: 1
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6