Pracownia Urody

Salony kosmetyczne

Gdynia, gen. Mariusza Zaruskiego 8U/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Moja twarz jest super wątek zamknięty Pani Monika to kobieta która potrafi zdziałać cuda z cerą. Wszystkim...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 czerwca 2018

Świetny salon wątek zamknięty Jetem stałą klientką choć niezbyt regularną, ale wracam do tego gabinetu...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 marca 2017

Wizyta w salonie wątek zamknięty Moje drogie Panie ktore czytacie ponizsza opinie.Jest wiele salonow...
~Michalina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 marca 2017

Polecam wątek zamknięty Miła atmosfera, profesjonalne podejście, zawsze mogę liczyć na poradę i...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 marca 2017

Przykro mi - ale odradzam. wątek zamknięty Zacznę od tego, że po raz pierwszy wystawiam negatywną opinię jakiejkolwiek...
~Była klientka
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 lipca 2016

Basia - opinia wątek zamknięty Najlepsza kosmetyczka na Chwarznie.
~Basia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 maja 2015

Serdecznie polecam! wątek zamknięty Po raz kolejny byłam u Pani Moniki i się nie zawiodłam. Pełen profesjonalizm....
~Ewelina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2014

SZCZERZE POLECAM! wątek zamknięty Polecam Gabinet Pani Moniki Masewicz- trafilam tam przypadkiem rok temu i...
~Kasia R.
-

dodano: 14 lipca 2014

Czar i profesjonalizm wątek zamknięty U Pani Moniki korzystam regularnie z zabiegów na twarz i stopy, a w...
~Kasia
-

dodano: 11 lipca 2014

Polecam! wątek zamknięty Salon kosmetyczny godny polecenia. Indywidualizacja każdego klienta. Pani...
~Ewelina
-

dodano: 11 lipca 2014

Szczerze polecam! wątek zamknięty Bardzo fajny, kameralny gabinet, profesjonalna obsluga, czysto i...
~emiliah
-

dodano: 13 czerwca 2014

Polecam!!!! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, znakomity dobór zabiegów do typu skóry, kameralna...
~Brygida
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 lutego 2014

POLECAM wątek zamknięty Pracownia Urody jest najlepsza !! Wspaniała i profesjonalna obsługa, świetne...
~Justyna
-

dodano: 14 stycznia 2014

Magda - opinia wątek zamknięty Polecam serdecznie zabieg odzywczy na twarz firmy Massada w Pracowni Urody...
~Magda
-

dodano: 19 grudnia 2013

POLECAM wątek zamknięty Bardzo miła sympatyczna oraz profesjonalna obsługa.Duża wiedza oraz duża...
~karolina
-

dodano: 4 grudnia 2013

Warto odwiedzić :) wątek zamknięty Trafiłam do Pracowni Urody przypadkiem, ale zostałam na dłużej i wracam tam z...
~Basia
-

dodano: 3 grudnia 2013

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Świetny salon, zarówno pani Monika jak i pani Ilona to profesjonalistki w...
~Małgorzata
-

dodano: 29 listopada 2013

Pracownia URODY na 6 !!!! wątek zamknięty Miałam przyjemność skorzystać z usługi pani Ilony (za namową mojej koleżanki)...
~Judyta
-

dodano: 27 października 2013

Coś dla ciała i ducha wątek zamknięty Pani Monika jest ciepłą i bardzo serdeczną osobą. Swoją pracę wykonuje bardzo...
~Emilia - opinia
-

dodano: 22 października 2013

chwile relaksu w gabinecie Pani Moniki - godne polecenia wątek zamknięty Z usług kosmetycznych korzystam regularnie od roku. Jestem ogromnie...
~Marta
-

dodano: 29 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry