Widok

Przykry temat, pomóżcie

Dziewczyny, trochę mi wstyd ale nie wiem co zrobić. Sporo się pocę i pracuję fizycznie. Mam klapki piankowe, które niestety...śmierdzą...Jak je odświeżyć i pozbyć się tego zapachu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
letnia woda do miski - ocet i tak kilka godzin (albo na noc jak mozliwe).

i tak no niestety codziennie...
nie wiem czy akurat na klapki piankowe to podziała - ale do "normalnych" butów(skórzana wkładka) moja koleżanka z pracy sypała sodę oczyszczoną :] i tak zostawiała na tak długo jak to było możliwe :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba w lidlu sa tez spreje do butów za kilka złoty.. I też działają..
Kup w aptece Antypot. To jest talk w małym pudełeczku(chyba żółtym)kosztuje ok.6 zł. Mój mąż i brat(wojskowy) go stosuje i mówi, że jest super.
image
Stopy wieczorem po kąpieli smaruj penspirantem, a klapki wyczyść, zawiń w torbę i włóż na noc do zamrażalnika. Bakterie w niskiej temperaturze giną, a to one powodują ten brzydki zapach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
klapki wyp....l do śmieci kup lepsze troche droższe(niestety) i smaruj stopy maścią lamisilat (ok30zł ) jak wyleczysz nogi kup żel ( w rosmanie) za 3 zl ) i uzywaj codziennie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Czy lubicie się malować i dlaczego? (44 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

do góry