Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo polecam to miejsce wątek zamknięty Miałam przyjemność Gościć w kawiarni wiele razy. Chodzę tam ponieważ lokal ma...
~Patison
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lutego 2016

Fajne miejsce wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, zaciszne miejsce do posiedzenia ze znajomymi. Duży wybór...
~zuber
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 grudnia 2015

koktajl owocowy z 2 malin? wątek zamknięty koktajl bez smaku, kolor lekko malinowy, zrobiony chyba na najchudszym mleku...
~marysia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 czerwca 2015

Bardzo sympatycznie wątek zamknięty Przepyszne czekolady, gęste, prawdziwe, a nie jak w wielu miejscach kakao o...
~enemi
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 grudnia 2014

nie polecam wątek zamknięty Gorąca czekolada z cynamonem = budyń z kożuchem bez cynamonu od kilku...
~Maciej
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 marca 2012

Hotaru - opinia wątek zamknięty Cudowny wystrój, wspaniały klimat, obsługa niekiedy nierozgarnięta i lubi...
~Hotaru
-

dodano: 14 grudnia 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty Wczoraj z moim chłopakiem postanowiliśmy napić się gorącej czekolady w...
~Ola
-

dodano: 9 listopada 2011

Szacun wątek zamknięty Od czasu mych narodzin wytrwale dążę do znalezienia miejsca, które będzie mi...
~Dziarski Hank
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2011

Brawo! wątek zamknięty Świetny lokal, super obsługa, rewelacyjny klimat i co najważniejsze bardzo...
~Dawid
-

dodano: 28 marca 2011

Rozczarowana fanka Mikawy... wątek zamknięty Do Mikawy chodziłam bardzo często, uwielbiałam w niej prawie wszystko. To...
~Ja
-

dodano: 14 stycznia 2011

Niestety wątek zamknięty Niestety zawiodłam się. Do dawnej Mikawy to nawet nie ma porównania, jesli...
~wiola
1

dodano: 7 listopada 2010

BUDYŃ ZAMIAST CZEKOLADY !!!!!!!! wątek zamknięty Jeśli chodzi o wystrój to faktycznie ciekawy. Miejsce, mimo wielu negatywnych...
~Klientka
-

dodano: 3 stycznia 2011

PRZEPYSZNE HERBATY wątek zamknięty Podają tam niesamowite herbatki w czajniczkach, filiżankach i dodają...
~Kasia
-

dodano: 19 listopada 2010

Jak najbardziej polecam ! wątek zamknięty Fajne miejsce na spotkanie ze znajomymi, na romantyczny wieczór we dwoje, czy...
~Kaśka
-

dodano: 19 lipca 2010

Jak dla mnie De Luxe! wątek zamknięty Obiecałam, więc piszę. Jako stała klientka Mikawy zawitałam na moje...
~Agnieszka
-

dodano: 18 lipca 2010

Nie wątek zamknięty Nie powala. Brak klimatu (a to wg mnie w kawiarni jest najważniejsze). Jest...
~M.
-

dodano: 27 czerwca 2010

Zdecydownie nie... wątek zamknięty Nie mogę odżałować zamknięcia mikawy, której przyrównywać do teraźniejszego...
~Robert
-

dodano: 17 czerwca 2010

nie polecam wątek zamknięty Zrobiłam rezerwacje tydzień przed, potwierdziłam ją osobiście na miejscu,...
~m
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 19 maja 2010

tomek - opinia wątek zamknięty naprawdę fajne miejsce ;))
~tomek
-

dodano: 3 maja 2010

Bardzo symaptyczne miejsce, z bardzo symaptyczna obsluga wątek zamknięty Bardzo symaptyczne miejsce, z bardzo symaptyczna obsluga
~Michal
-

dodano: 20 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

28

wątków

do góry