Widok
Przytulanka imitująca bicie serca STERNTALER
Hej,
mam pytanie czy takie przytulanki działają jak opisuję sprzedawcy, czy to tylko ściema?
a może ktoś już ma taką przytulankę?
nie wiem czy warto to kupić?
opis:"Ta niezwykła zabawka błyskawicznie uspokaja dziecko i w kilka minut je usypia. Moduł dźwiękowy raz uruchomiony, automatycznie uaktywnia się na dźwięk płaczu dziecka i samoistnie wyłącza się po pięciu minutach. Poziom głośności można regulować."
mam pytanie czy takie przytulanki działają jak opisuję sprzedawcy, czy to tylko ściema?
a może ktoś już ma taką przytulankę?
nie wiem czy warto to kupić?
opis:"Ta niezwykła zabawka błyskawicznie uspokaja dziecko i w kilka minut je usypia. Moduł dźwiękowy raz uruchomiony, automatycznie uaktywnia się na dźwięk płaczu dziecka i samoistnie wyłącza się po pięciu minutach. Poziom głośności można regulować."
mój synek dostał taką na chrzciny(miał niespełna 3 m-ce),funkcji "zastępczej mamy" to nie spełniała,ale może młody był już za duży;może u noworodka,by się lepiej sprawdziła :-) ale niewątpliwie te zabawki są bardzo dobrej jakości i świetnie służą za zwykłe przytulanki (tylko czy warto za taką cenę,to już druga sprawa:-)
Córeczka dostała takiego misia od dziadków, zaraz po urodzeniu. Mechanizm polega na tym, że jak dziecko zapłacze to się włącza bicia serca. Po 5 minutach sam się wyłącza; można głośność regulować, albo całkiem wyłączyć. Malutka ma przy poduszeczce misia i jak się włącza "bum - bum" to go obserwuje i cierpliwie czeka, już bez płaczu na mamusię.