Widok

Psycholog dla 9 latka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z mam mogłaby polecić dobrego psychologa dla dziecka w wieku 9 lat? Bardzo mi zależy, żeby to był lekarz z okolic Jasień/Chełm/Kowale/Orunia/Morena. Byle nie okolice Przymorze/Zaspa bo nie ogarnę ;)

Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozwód może być sensownym wyjściem, ale oboje rodziców muszą w tym wszystkim zadbać przede wszystkim o dziecko. Sam rozwód to mega stres dla malucha. Dziecko potrzebuje wsparcia. Jesli nie ma go po stronie rodziców w wystarczajacym stopniu to warto się udać do specjalisty po pomoc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zgodzę się, jeśli dziecko ma trwać w rodzinie gdzie jedna albo druga strona krzywdzi, nie tylko fizycznie, ale najczęściej psychicznie małżonka i/lub dzieci, to na dłuższą metę rozwód jest jedynym sensownym wyjściem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesteście nic nie wartymi wymoczkami, a nie ludźmi. Oddajcie dzieci, bo je tylko krzywdzicie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jeśli ta "rozsypka" jest bardzo duża to może lepiej to specjalisty od kryzysów, a nie do "zwykłego" psychologa dziecięcego? Jeśli odległość jednak nie będzie dla Ciebie problemem to w Gdańsku Głównym przyjmuje dobry psychotraumatolog- pracuje też z dziećmi w sytuacji rozwodu i innych trudnych momentach- Anna Wiktor-Czerucka. Nie wiem czy mogę podać namiary na nią, żeby nie było że to reklama i usuną wątek. Znajdziesz ją w intrenecie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodziłam do Aleksandry zawadowskiej na morenie. Nie chodziliśmy długo, ale opinia bardxo pozytywna. Pani zaangażowana, zawsze przygotowana, ma wiedzę i doświadczenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja bym prosila o polecenie psychologa dla dziecka 11 lat wlasnie okolice zaspa przymorze oliwa prywatnie.
Rozwod rodzicow w toku, dziecko w rozsypce. I z tym zwiazane problemy.
Z gory dziekuje za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry