Widok

Psychoterapeuta

Szukam psychoterapeutki na nfz. najlepiej poznawczo behawioralnej. Takiej, która ogarnia nawracające depresje i borderline. Tylko Gdańsk. Wiem, że czas oczekiwania jest długi, ale chcę zapisać się do kogoś konkretnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anna Korsak, Przemysłowy ZOZ przy ul. Wałowej w Gdańsku. Jest terapeutką poznawczo-behawioralną (ma certyfikat).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kościół św. Katarzyny i Msze o Uzdrowienie- to pomoże na bordeline i depresję życiową. Życzę zdrówka!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na depreche to dobry jest sport...sex lub spacer
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Typowa wypowiedź kogoś, kto jak widać nawet nie stał obok depresji. Owszem...sport, sex, spacer jest dobry, ale nie pomoże w tej okropnej chorobie. Pomoc specjalisty i często też zażywanie leków to podstawa. Ja niestety na nfz nie mam nikogo godnego polecenia. Jedynie prywatnie. Zdrowia życzę
Może jednak ktoś może kogoś polecić?

Ewa Krzymuska 695 991 904. Przyjmuje w Gdańsku - Wrzeszczu. Terapia nastawiona na rozwiązanie konkretnego problemu, pomoc w konkretnej sytuacji. Bardzo sympatyczna osoba, ciepła w kontakcie, dająca poczucie zrozumienia. Polecam

Po pierwsze, szukam kogoś na NFZ. Po drugie to jest zupełnie coś innego niż to, czego szukam.

Inne tematy z forum Zdrowie

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

do góry