Widok

Psychoterapia Gdańsk Nfz

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś orientuje się gdzie w Gdańsku odbywa się terapia długoterminowa indywidualna? Interesuje mnie tylko na nfz, nie stać mnie prywatnie, a mam poważny problem z nerwicą. Proszę o pomoc czy ktoś wie gdzie w 2013 mają kontrakt z nfz na terapię. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzisz tak długo, dopóki nie uznacie z terapeutą, że dasz sobie radę sama. Zwykle raz w tygodniu w stanach "ostrych", potem radziej. Potrzebujesz skierowanie od psychiatry. Tel. do rejestracji: 58 320 89 98 oraz 58 320 89 99. Jako terapeutkę polecam p. Annę Korsak - potrafi skutecznie zmotywować, dodać sił i pilnuje, by wdrażać to, czego uczysz się na terapii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękuje na wałowej w Gdańsku byłoby idealnie! Czy tam mogę liczyc na terapie min 1 rok? Chcialabym chodzic 1 raz w tygodniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przychodnia na ul. Wałowej, II piętro, Przemysłowy ZOZ (ale nazwą się nie sugeruj). Polecam p. Korsak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje Dorota! A czy może coś blizej Gdańska glównego?:) ktoś wie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
psychoterapię w ramach nfz prowadzi przychodnia w brzeźnie na ul.dworskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na jaskółczą chodziłam już kiedyś właśnie:) a w jakiejś innej przychodni w Gdańsku ktoś się orientuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk- Optimmed na Jaskółczej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wykorzystam wątek i podłączę się tyle, że mnie interesuje terapia w Gdyni na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry