Widok

Pudzian

już kasę przechlałeś?W pracy,owszem chorują ale Pasztet wolał ściągnąć wystraszonego Młodego.Może jak w grudniu zachorowalność wzrośnie?A innej pracy nie szukasz?Listonoszy potrzebują i kontrolerów Renomy(ostatnio mnie złapali i wezwali policję).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mikołajowie z czasów PRL

przypadkiem trafiłem na stronę http://satanclaus.olshtyn.pl, gdzie jest sporo zdjęć z PRL z mikołajem... aż się łezka zakręciła w oku! Smile
pamiętacie jak się cżłowiek cieszył na widok 2 pomarańczy w paczce? To były czasy!

.

Na Jaschkentalerweg, chyba najbardziej, podoba mnie się jeden dom.
Jego zdjęcie (dwustronne) znajduje pod koniec albumu "Był sobie Gdańsk" cz.I.

Ćmo :)

Jaki skutek? Ubytki w uzębieniu, czy braki w bruku?
Jeśli to drugie pojadę zobaczyć.

światełko w tunelu

szczena mi dziś opadła
jak zobaczyłam wyremontowany budynek zkm-u na początku jaśkówki
BRAWO!!!

czyli: chcieć, to móc
Jako człowiek jest do niczego
a prezesostwo to coś innego
tak to już jest od wieków
że słabości świadczą tylko o marnym człowieku.
Więc co ma jedno do drugiego ?

Grzegorz Rymopis

Zainstaluj najszybszy polski program do ...

Zainstaluj najszybszy polski program do wymiany plików przez internet! Warez, MP3, Muzyka, Filmy, Teledyski, Zdjęcia, Tapety, Gry, Programy, Erotyka! www.bestp2p.up.pl

uff....

to już należy do przeszłości ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8&feature=related

Faithless "To all new arrivals"

Okładka rzuca się w oko.
Ten obraz przypomina Manet'a "The Harbour at Bordeaux, 1871" Super. Zarys masztów i kolorystyka.
Brzmieniowo referencyjna, znaczy uwydatni słabe punkty sprzętu audio.
Nie za bardzo pasuje mnie barwa wokalu, ale ostatecznie jest znośna.
Poniższy link tylko orientacyjnie.

Film

Miotając się między kanałami tv, trafiłem wczoraj na "California" w Tvp2.

Ludzie pomóżcie!!!

Ludzie pomóżcie!!

Od ponad 10-lat zajmuję się bezdomnymi,porzuconymi,maltretowanymi przez złych ludzi zwierzętami.Teraz szukam domu dla niedużej ok.2-letniej czarnej suczki,bardzo miłej i sympatycznej porwanej z meliny pijackiej gdzie była bardzo źle traktowana i głodzona.Właścicielka psa jest agresywną alkoholiczką,której głodujące dzieci zabrano do domu dziecka,a właściciel zapił się na śmierć na śmietniku.Sunia nie miała spokojnego domu,a człowieka musi nauczyć się na nowo.Chwilowo przebywa w moim domu,ale mam bardzo utrudnione wychodzenie z nią na spacer,ponieważ melina z której ją wykradłam znajduje się w pobliżu i boję się agresji ze strony pseudo-właścicielki.
Może ktoś ją przygarnie lub ma jakiś pomysł.

Dane kontaktowe:Miasto: Gdańsk
E-mail: alfa230@interia.pl
Tel.0-885-577-437

zdjęcia na :http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=926995

Ludzie pomóżcie!!!

Ludzie pomóżcie!!

Od ponad 10-lat zajmuję się bezdomnymi,porzuconymi,maltretowanymi przez złych ludzi zwierzętami.Teraz szukam domu dla niedużej ok.2-letniej czarnej suczki,bardzo miłej i sympatycznej porwanej z meliny pijackiej gdzie była bardzo źle traktowana i głodzona.Właścicielka psa jest agresywną alkoholiczką,której głodujące dzieci zabrano do domu dziecka,a właściciel zapił się na śmierć na śmietniku.Sunia nie miała spokojnego domu,a człowieka musi nauczyć się na nowo.Chwilowo przebywa w moim domu,ale mam bardzo utrudnione wychodzenie z nią na spacer,ponieważ melina z której ją wykradłam znajduje się w pobliżu i boję się agresji ze strony pseudo-właścicielki.
Może ktoś ją przygarnie lub ma jakiś pomysł.

Dane kontaktowe:Miasto: Gdańsk
E-mail: alfa230@interia.pl
Tel.0-885-577-437

zdjęcia na :http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=926995

Przedszkole pralnia dziecięcych mózgów !!

Rodzice;którzy wysyłają swoje dzieci do przedszkola SOLARIS chyba mają nierówno pod stropem .Zimne ze sztucznym uśmiechem sfanatyzowane zakonnice piorą mózgi ich dzieciom w formie zabawy a rodzice jeszcze za to płacą.Jako nastolatki te dzieci będą miały problemy emocjonalne,problemy z tożsamością. Szkoda ,że ściany tego przedszkola nie mogą krzyczeć.W Polsce nie powinno być przedszkoli wyznaniowych. Rodzice tych dzieci obudzą się kiedyś z ręką w nocniku bo zmiany w psychice pozostaną na zawsze.

LIMERYK I PREZYDENT - REAKTYWACJA

Limeryk jest lepszy od zwykłego wiersza,
bo nie trzeba mu dużo uwagi poświęcić,
limeryki można pisać w nocy,
bo dobre skojarzenia trudniej wówczas przeoczyć.

Dobre rymy same przychodzą do głowy,
w nocy gdy rozum jest swobodny
więc chadzam na podryw,
bo jestem wygodny
a w nocy jest luz i dużo swobody.

Prezydent powinien zawsze świecić przykładem,
a kierunki wyznaczać Swoim zachowaniem.
Niech se szumne hasła głosi,
a w życiu jak najmniej szkodzi.
Taki to niech rządzi tysiąc lat z okładem.

Grzegorz Rymopis

agencja ochrony HEVELIUS www.hevelius.pl

pracowalem w tej agencji dosc dlugo i musze powiedziec ze nie ma w trojmiescie chyba gorszej agencji ochrony, nie dosc ze placa 3.15zl/h to jeszcze okradaja na pensji i kaza placic sobie za przelew gdy ma sie konto w innym banku haha ta ich "solidnosc" co opisuja na swojej stronie internetowej to doslownie smiechu watre

motywacja

Pytanie o motywację jest pytaniem zasadniczym, o swoją własną tożsamość.
Bo w każdym z nas są dwie osoby.
Pierwsza skłania do natychmiastowego wykonania zadania.
Druga przekonuje do odpoczynku, odwlekania i zapominania zadania.
To jakby porównać pusty brzuch z pełnym, lub strach z wiarą.

MOTYWACJA

Jak zmotywować się do pracy, szkoły? sprawdz koniecznie.

mp3

Najszybszy polski program do wymiany plików przez internet! Warez, MP3, Muzyka, Filmy, Teledyski, Zdjęcia, Tapety, Gry, Programy, Erotyka! www.rznij.pl/p2p

Wi - Fi

Czy wie ktoś może gdzie w Gdańsku lub w ogóle w Trójmieście są miejsca z internetem darmowym Wi-Fi??? Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi. Wiadomości proszę zostawiać na GG 5263342. Z góry wielkie dzięki...

Wi - Fi

Czy wie ktoś może gdzie w Gdańsku lub w ogóle w Trójmieście są miejsca z internetem darmowym Wi-Fi??? Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi. Wiadomości proszę zostawiać na GG 5263342. Z góry wielkie dzięki...

to tylko ja...

zamulam w anglii...
boli mnie glowa...
chce do polski...
a tam niech i boli...
zajawka@o2.pl

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry