Widok
Faithless "To all new arrivals"
Okładka rzuca się w oko.
Ten obraz przypomina Manet'a "The Harbour at Bordeaux, 1871" Super. Zarys masztów i kolorystyka.
Brzmieniowo referencyjna, znaczy uwydatni słabe punkty sprzętu audio.
Nie za bardzo pasuje mnie barwa wokalu, ale ostatecznie jest znośna.
Poniższy link tylko orientacyjnie.
Ten obraz przypomina Manet'a "The Harbour at Bordeaux, 1871" Super. Zarys masztów i kolorystyka.
Brzmieniowo referencyjna, znaczy uwydatni słabe punkty sprzętu audio.
Nie za bardzo pasuje mnie barwa wokalu, ale ostatecznie jest znośna.
Poniższy link tylko orientacyjnie.
Ludzie pomóżcie!!!
Ludzie pomóżcie!!
Od ponad 10-lat zajmuję się bezdomnymi,porzuconymi,maltretowanymi przez złych ludzi zwierzętami.Teraz szukam domu dla niedużej ok.2-letniej czarnej suczki,bardzo miłej i sympatycznej porwanej z meliny pijackiej gdzie była bardzo źle traktowana i głodzona.Właścicielka psa jest agresywną alkoholiczką,której głodujące dzieci zabrano do domu dziecka,a właściciel zapił się na śmierć na śmietniku.Sunia nie miała spokojnego domu,a człowieka musi nauczyć się na nowo.Chwilowo przebywa w moim domu,ale mam bardzo utrudnione wychodzenie z nią na spacer,ponieważ melina z której ją wykradłam znajduje się w pobliżu i boję się agresji ze strony pseudo-właścicielki.
Może ktoś ją przygarnie lub ma jakiś pomysł.
Dane kontaktowe:Miasto: Gdańsk
E-mail: alfa230@interia.pl
Tel.0-885-577-437
zdjęcia na :http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=926995
Od ponad 10-lat zajmuję się bezdomnymi,porzuconymi,maltretowanymi przez złych ludzi zwierzętami.Teraz szukam domu dla niedużej ok.2-letniej czarnej suczki,bardzo miłej i sympatycznej porwanej z meliny pijackiej gdzie była bardzo źle traktowana i głodzona.Właścicielka psa jest agresywną alkoholiczką,której głodujące dzieci zabrano do domu dziecka,a właściciel zapił się na śmierć na śmietniku.Sunia nie miała spokojnego domu,a człowieka musi nauczyć się na nowo.Chwilowo przebywa w moim domu,ale mam bardzo utrudnione wychodzenie z nią na spacer,ponieważ melina z której ją wykradłam znajduje się w pobliżu i boję się agresji ze strony pseudo-właścicielki.
Tel.0-885-577-437
zdjęcia na :http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=926995
Ludzie pomóżcie!!!
Ludzie pomóżcie!!
Tel.0-885-577-437
Tel.0-885-577-437
Przedszkole pralnia dziecięcych mózgów !!
Rodzice;którzy wysyłają swoje dzieci do przedszkola SOLARIS chyba mają nierówno pod stropem .Zimne ze sztucznym uśmiechem sfanatyzowane zakonnice piorą mózgi ich dzieciom w formie zabawy a rodzice jeszcze za to płacą.Jako nastolatki te dzieci będą miały problemy emocjonalne,problemy z tożsamością. Szkoda ,że ściany tego przedszkola nie mogą krzyczeć.W Polsce nie powinno być przedszkoli wyznaniowych. Rodzice tych dzieci obudzą się kiedyś z ręką w nocniku bo zmiany w psychice pozostaną na zawsze.
LIMERYK I PREZYDENT - REAKTYWACJA
Limeryk jest lepszy od zwykłego wiersza,
bo nie trzeba mu dużo uwagi poświęcić,
limeryki można pisać w nocy,
bo dobre skojarzenia trudniej wówczas przeoczyć.
Dobre rymy same przychodzą do głowy,
w nocy gdy rozum jest swobodny
więc chadzam na podryw,
bo jestem wygodny
a w nocy jest luz i dużo swobody.
Prezydent powinien zawsze świecić przykładem,
a kierunki wyznaczać Swoim zachowaniem.
Niech se szumne hasła głosi,
a w życiu jak najmniej szkodzi.
Taki to niech rządzi tysiąc lat z okładem.
Grzegorz Rymopis
bo nie trzeba mu dużo uwagi poświęcić,
limeryki można pisać w nocy,
bo dobre skojarzenia trudniej wówczas przeoczyć.
Dobre rymy same przychodzą do głowy,
w nocy gdy rozum jest swobodny
więc chadzam na podryw,
bo jestem wygodny
a w nocy jest luz i dużo swobody.
Prezydent powinien zawsze świecić przykładem,
a kierunki wyznaczać Swoim zachowaniem.
Niech se szumne hasła głosi,
a w życiu jak najmniej szkodzi.
Taki to niech rządzi tysiąc lat z okładem.
Grzegorz Rymopis
agencja ochrony HEVELIUS www.hevelius.pl
pracowalem w tej agencji dosc dlugo i musze powiedziec ze nie ma w trojmiescie chyba gorszej agencji ochrony, nie dosc ze placa 3.15zl/h to jeszcze okradaja na pensji i kaza placic sobie za przelew gdy ma sie konto w innym banku haha ta ich "solidnosc" co opisuja na swojej stronie internetowej to doslownie smiechu watre