Widok

Punkt Opieki Agatka Gdańsk Przymorze - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam serdecznie,
poszukuję żłobka dla 2 letniego chłopca, zastanawiam się nad żłobkiem Agatka na Przymorzu. Czy Państwa dzieci uczęszczały do tego żłobka/przedszkola ? poszukuję opini na jego temat (kadry, opieki, wyżywienia) . Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marcela napisałaś ,że szukasz żłobka a w tytule masz punkt opieki Agatka.
Ja nie polecam ,przechowania dzieci i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podnoszę ku przestrodze wszystkich mam
rewelacja.dla mnie super.polecam.
niepolecam! brrrr byle nie agatka!
znam mamy ktore oddaly tam swoje dzieci i jeszcze nie slyszalam z ich ust czegos zlego wrecz przeciwnie.bardzo sa zadowolone
jolkafasolka nie masz tam dziecka wiec nie pisz o przechowalni jak nie masz pojecia
razem z niezalogowana masz ten sam IP-no i wpadka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
mama tak do wiadomosci slowo na pewno piszemy oddzielnie :)
przepraszam pomylilam slowo nie polecam rowniez oddzielnie , takze dwa slowka do nauczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak się składa, że Jolkafasolka z racji swojej pracy ;) może dużo wiedzieć od Rodziców dzieci będących w różnych przedszkolach, punktach przedszkolnych itd. ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
pisze pod roznymi autorami i to mi wystarczy ze jast niewiarygodna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Moze agatka wg jolki to przechowywalnia i niech tak bedzie za to jestem pewna ze jakby jolka otworzyla cos takiego to sadzac po jakosci wypozyczanych przez nia strojow smierdzacych fajami to by nawet przechowalnia nie bylo mozna nazwac tylko chlewem dla swin.jolka to zwykla plotkara szukajaca sensacji!chodzi od przedszkola do przedszkola a wspolpracowac nikt nie chce!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ile przedszkoli tyle opini znajomi posłali tam synka i nie narzekaja. dzieciak rozwija sie prawidłowo jest odważny wygadany i samodzielny a i cenowo ponoć aż takiej tragedii nie ma. Wiem ze w wejherowie punkt żłobkowo przedszkolny za posilki opieke i przewijanie żada 1500 zl miesiecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale może tak bez obrażania. Jolkafasolka wyraziła tylko swoją opinię i ma do tego prawo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ktoś tu się lekko pod moje logo podszywa :-(
Ale AgusiaGda ma rację ,z powodu mojego zawodu jeżdżę po
przedszkolach i mam wyrobioną opinię .
Jednak tylko polecam przedszkola te najlepsze ,omijając opinie o gorszych.
Moje IP jest jakie jest i z niego piszę i łaskawie
ze mnie "proszę zejść" bo to nie moje opinie.
A obrażanie mnie przez osoby które z taką zawiścią komentują
pewne wpisy jest naprawdę bezsensownne.
Szczególnie że żadna z osób w wypożyczalni nie pali i nie posiadam
szmat
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
niewiarygodne co wyprawiacie

agusiagda tylko wkleja linki

jolkafasolka - jestem wkurzona
niezorientowana
@@@@@@@@
kumpela mirandy

to równiez nie twoje wpisy z innego wątku na temat agatki tym razem twój IP
tak jak napisała mira nastepna wpadka

brak słow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Maja- niestety nie wszyscy potrafia/maja ochote uzywac wyszukiwarki. Wola dublowac tematy, zamiast poczytac starsze i podbic je pytajac o nowe opinie.
Sama slyszalam same zle komentarze od mam nie bywajacych na forum(3), ktorych dzieci przez jakis czas tam chodzily. Jak tylko mialy mozliwosc-przenosily dzieci. Fakt-bylo to dluzszy czas temu.
A teraz odnosze wrazenie jakby pracownice na trzy-cztery pisaly obronne/wychwalajace posty. Nie jest to rozlozone w czasie. Tylko raptem same zachwyty chociaz wczesniej w innych watkach bylo roznie i na 3miescie nie mieli dobrych opinii.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
wszystko sie zgadza tylko niech ktos nie pisze kilku opinii z jednego komputera.
akurat ja pracownikiem tej placówki nie jestem ale pracowałam jakis czas w żłobku państwowym i wiem bardzo dobrze jaka to ciężka i odpowiedzialna praca i zero wdzięcznosci od rodziców i nigdy wiecej nie chciałabym tam wrócic.
na pewno macie po jednym dziecku wiec nie wystawiajcie opinii placówce która ma ich znacznie wiecej.
każda jest mądra jak ma jedno a i czasem z tym jednym nie moze sobie poradzic..

zawsze mozna poszukac niani
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
dlatego w tego rodzaju placówkach powinny pracować panie z prawdziwym powołaniem :] które uwielbiają dzieci ;) i wiedzą, że nie zawsze jest lekko i przyjemnie :]

a nie osoby przypadkowe, które zahaczyły się, bo było wolne miejsce, a one akurat szukały pracy - więc może jakoś to będzie... ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
to prawda tak powinno byc
praca z małymi dziecmi jest super tylko ze tak naprawde to nie wiesz czy pracujesz z dzieckiem czy z jego rodzicami.
nieraz dziecko mądrzejsze od rodzica
Dziękuję bardzo za nadesłane odpowiedzi.
Chciałabym jednak usłyszeć opinie rodziców których dzieci uczęszczały do tego konkretnego Punktu Opieki. Wady i zalety placówki, opiekunek. wspomnienia dzieci :)
Będę bardzo wdzięczna za opinie.
jak widzisz marcela brak tu wiarygodnych opinii
kobitki pisza tak aby pisac
spróbuj na kilka dni zostawiac go chociaz to troche mało bo moze płakac za nim sie przyzwyczai i zobaczysz a zawsze mozesz zrezygnowac.
jego opinia bedzie opinią dla ciebie :)
witam,
Pani Maju a czy Pani dziecko uczęszczało do tego żłobka ? jakieś przemyślenia ? :)
ja jeszcze mam troszkę czasu na oddanie do żłobka swojego dziecka
dlatego radzę abyś sama się przekonała idąc obejrzeć no chyba że dajesz wiarę niewiarygodnym opiniom powyżej
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

gdzie chodzicie do stomatologa? (12 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry