Widok
Moze agatka wg jolki to przechowywalnia i niech tak bedzie za to jestem pewna ze jakby jolka otworzyla cos takiego to sadzac po jakosci wypozyczanych przez nia strojow smierdzacych fajami to by nawet przechowalnia nie bylo mozna nazwac tylko chlewem dla swin.jolka to zwykla plotkara szukajaca sensacji!chodzi od przedszkola do przedszkola a wspolpracowac nikt nie chce!
Ktoś tu się lekko pod moje logo podszywa :-(
Ale AgusiaGda ma rację ,z powodu mojego zawodu jeżdżę po
przedszkolach i mam wyrobioną opinię .
Jednak tylko polecam przedszkola te najlepsze ,omijając opinie o gorszych.
Moje IP jest jakie jest i z niego piszę i łaskawie
ze mnie "proszę zejść" bo to nie moje opinie.
A obrażanie mnie przez osoby które z taką zawiścią komentują
pewne wpisy jest naprawdę bezsensownne.
Szczególnie że żadna z osób w wypożyczalni nie pali i nie posiadam
szmat
Ale AgusiaGda ma rację ,z powodu mojego zawodu jeżdżę po
przedszkolach i mam wyrobioną opinię .
Jednak tylko polecam przedszkola te najlepsze ,omijając opinie o gorszych.
Moje IP jest jakie jest i z niego piszę i łaskawie
ze mnie "proszę zejść" bo to nie moje opinie.
A obrażanie mnie przez osoby które z taką zawiścią komentują
pewne wpisy jest naprawdę bezsensownne.
Szczególnie że żadna z osób w wypożyczalni nie pali i nie posiadam
szmat
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
Maja- niestety nie wszyscy potrafia/maja ochote uzywac wyszukiwarki. Wola dublowac tematy, zamiast poczytac starsze i podbic je pytajac o nowe opinie.
Sama slyszalam same zle komentarze od mam nie bywajacych na forum(3), ktorych dzieci przez jakis czas tam chodzily. Jak tylko mialy mozliwosc-przenosily dzieci. Fakt-bylo to dluzszy czas temu.
A teraz odnosze wrazenie jakby pracownice na trzy-cztery pisaly obronne/wychwalajace posty. Nie jest to rozlozone w czasie. Tylko raptem same zachwyty chociaz wczesniej w innych watkach bylo roznie i na 3miescie nie mieli dobrych opinii.
Sama slyszalam same zle komentarze od mam nie bywajacych na forum(3), ktorych dzieci przez jakis czas tam chodzily. Jak tylko mialy mozliwosc-przenosily dzieci. Fakt-bylo to dluzszy czas temu.
A teraz odnosze wrazenie jakby pracownice na trzy-cztery pisaly obronne/wychwalajace posty. Nie jest to rozlozone w czasie. Tylko raptem same zachwyty chociaz wczesniej w innych watkach bylo roznie i na 3miescie nie mieli dobrych opinii.
wszystko sie zgadza tylko niech ktos nie pisze kilku opinii z jednego komputera.
akurat ja pracownikiem tej placówki nie jestem ale pracowałam jakis czas w żłobku państwowym i wiem bardzo dobrze jaka to ciężka i odpowiedzialna praca i zero wdzięcznosci od rodziców i nigdy wiecej nie chciałabym tam wrócic.
na pewno macie po jednym dziecku wiec nie wystawiajcie opinii placówce która ma ich znacznie wiecej.
każda jest mądra jak ma jedno a i czasem z tym jednym nie moze sobie poradzic..
zawsze mozna poszukac niani
akurat ja pracownikiem tej placówki nie jestem ale pracowałam jakis czas w żłobku państwowym i wiem bardzo dobrze jaka to ciężka i odpowiedzialna praca i zero wdzięcznosci od rodziców i nigdy wiecej nie chciałabym tam wrócic.
na pewno macie po jednym dziecku wiec nie wystawiajcie opinii placówce która ma ich znacznie wiecej.
każda jest mądra jak ma jedno a i czasem z tym jednym nie moze sobie poradzic..
zawsze mozna poszukac niani