Widok

Punkt przedszkolny na Żabiance lub zajęcia dla 2,5-latka - gdzie?

Żabianka Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Drrogie forumki, jesteście skarbnicą wiedzy na takie tematy :-)
Czy na Żabiance jest jakiś punkt przedszkolny / żłobek / klub malucha, jakiekolwiek godne polecenia miejsce, gdzie można zaprowadzić 2-5 latka na kilka godzin? Chciałbym aby przebywał z innymi dziećmi, rozwijał się społecznie, a jednocześnie, żeby babcia trochę odsapnęła :-)

A może są jakieś ciekawe popołudniowe zajęcia w naszej okolicy dla maluchów w tym wieku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, bardzo fajna sprawą są Pory Malucha w bibliotece. Zajęcia odbywają się raz w miesiącu. Na początku października będzie też teatrzyk dla dzieci, ale pora popołudniową. Najlepiej spytać się o terminarz w bibliotece. Moja córka chodziła i była bardzo zadowolona. Czasem też w Feluce urządzane są jakieś spotkania dla dzieci. Pozdrawiam.
Była Smerfikowa Chatka ale nie wiem czy jeszcze jest, moje koleżanki oddawały tam dzieci i bardzo polecały
Może być Chłopska ? http://familijny.pl/gdansk/oswiata_edukacja_opieka/przedszkola_pieciogodzinne/punkt_przedszkolny_zielona_bandera/376

Niby od 3 lat, ale jak robi siusiu tam gdzie trzeba to przyjmą :)
moja corcia korzystala polecam http://www.smerfikowachatka.pl/
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety punkt przedszkolny Zielona Bandera właśnie zostanie zamknięty bo jest za mało dzieci. Bardzo żałuję bo moje dziecko tam zaczęło chodzić i bardzo mi się podobało :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Położna środowiskowa Gdynia - którą wybrać? (15 odpowiedzi)

hej dziewczyny! Czy możecie mi polecieć jakąś sprawdzoną, zaufaną, i rzetelną położną...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry