Widok

Pytam Panów

Panowie mam 166 cm i ważę 66 kg, czy wg Was jest w porządku czy powinnam trochę schudnac ?;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest jak najbardziej w porzadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A z czego byś chciała schudnąć- z kości na ości czy z ości na pył ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście to nie znając sylwetki uważam ze 10 za dużo. Choć desperaci na forum by się spotkać napiszą nawet 100 kg że to jest fajne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałabym 58 kg :(
Tak jak powiedział poprzednik, nie znając sylwetki ciężko coś stwierdzić . Z opisu masz prawidłową wagę do wzrostu .
Waga nie ma nic wspólnego z wyglądem . Jak ma się zadbane i wysportowane ciało to mięśnie ważą więcej niż tłuszcz . A do tego kobieta z bujnym biustem też będzie miała więcej na wadze z wiadomych względów. Więc wysportowane 66kg a 66kg z siedzenia to inna bajka ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co prawda kobieta :) Ale szczerze. Sama waga to nie wszystko . Bo jak porównasz kilka kobiet ten sam wzrost i ta sama waga czy bardzo zbliżona to wglądają różnie... Ja np mam 164 cm i 60 kg ale brzuch do poprawki :) i to max bo niby można według wzrostu do 64 ale na oko u mnie to już nie wygląda...

durna baba

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam Koleżanke :) (9 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (5 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

Trans osoby z Trójmiasta (120 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry