Widok

Pytam Panów

Panowie mam 166 cm i ważę 66 kg, czy wg Was jest w porządku czy powinnam trochę schudnac ?;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

durna baba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co prawda kobieta :) Ale szczerze. Sama waga to nie wszystko . Bo jak porównasz kilka kobiet ten sam wzrost i ta sama waga czy bardzo zbliżona to wglądają różnie... Ja np mam 164 cm i 60 kg ale brzuch do poprawki :) i to max bo niby można według wzrostu do 64 ale na oko u mnie to już nie wygląda...
Waga nie ma nic wspólnego z wyglądem . Jak ma się zadbane i wysportowane ciało to mięśnie ważą więcej niż tłuszcz . A do tego kobieta z bujnym biustem też będzie miała więcej na wadze z wiadomych względów. Więc wysportowane 66kg a 66kg z siedzenia to inna bajka ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak powiedział poprzednik, nie znając sylwetki ciężko coś stwierdzić . Z opisu masz prawidłową wagę do wzrostu .
Chciałabym 58 kg :(
Osobiście to nie znając sylwetki uważam ze 10 za dużo. Choć desperaci na forum by się spotkać napiszą nawet 100 kg że to jest fajne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A z czego byś chciała schudnąć- z kości na ości czy z ości na pył ??
Jest jak najbardziej w porzadku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Spacer w okolicy Gdańsk 03.05.2026 (3 odpowiedzi)

Szukam osoby chętne na spacerek pogadankę najpóźniej 20:00 możecie napisać lokalizacje gdzie...

do góry