Widok

Pytanie do blondynek - odrost:)

Hej,
znow wrocilam do blondu,tym razem na cale wlosy a nie pasemka,wiec szybciej i bardziej widac odrost.Zawsze chodze do fruzjera nigdy nic na wlasna reke,tym razem chcialabym zaoszczedzic hehe i pofarbowac sama odrost ,zeby co miesiac nie wydawac na fryzjera:)
Widzialam watek o tym jak farbujecie odrost,ale mozecie mi polecic jakas farbe ktora farbujecie odrost w domu?
Jaki to dokladnie odcien itp:)

Pozdrawiam i dziekuje z gory!
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak masz ciemne swoje włosy to nie polecam farbowania samemu. nie ma jeszcze takiej farby - ogólno dostępnej- która rozjaśni ciemne włosy. bo woda musi byc min 9. ja mam ciemne bazowe i żeby rozjaśnić farbą musiałam mieć wodę 12 i godzine siedziałam z farbą (oczywiście u fryzjera).
ale jak masz jasne, to moje koleżanki są ostatnio zadowolone z biokap - z apteki, oraz garniera.
Jeśli chodzi o Garniera to radzę pamiętać, że wychodzi zwykle dużo ciemniejszy niż na opakowaniu. Np. ja raz kupiłam farbę o nazwie "blond" a na głowie miałam średni brąz :/
Mam ciemne wlosy,ciezko powiedziec jaki to kolor.No nic poki co czeka mnie wizyta u fryzjera,moze ktos mnie nalueruhe jakiej farby uzyc;)
ja robiłam kilka razy MATRIX ZESTAW FARBA SOCOLOR Beauty Ultra BLOND 90 - kupisz na allegro , całkiem fajnie wychodziło a odrosty też miałam ciemne -polecam
Ja tak samo zasuwałam od zawsze do fryza farbowac odrosty, kiedys kolezanka mi poleciła Londe 19 i od tej pory sama sobie w domu farbuje, nawet ostatnio moja fryzjerka podczas cięcia mi powiedziała ze jakąs dobrą farbę mam bo ładnie kryje:)
Moze raz sie skusze,jak wyjdzie to bede robila sama a jak nie to polece do fryzjera na ratunek :)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image

Inne tematy z forum Moda i uroda

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

do góry