Widok

Pytanie do blondynek - odrost:)

Hej,
znow wrocilam do blondu,tym razem na cale wlosy a nie pasemka,wiec szybciej i bardziej widac odrost.Zawsze chodze do fruzjera nigdy nic na wlasna reke,tym razem chcialabym zaoszczedzic hehe i pofarbowac sama odrost ,zeby co miesiac nie wydawac na fryzjera:)
Widzialam watek o tym jak farbujecie odrost,ale mozecie mi polecic jakas farbe ktora farbujecie odrost w domu?
Jaki to dokladnie odcien itp:)

Pozdrawiam i dziekuje z gory!
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak masz ciemne swoje włosy to nie polecam farbowania samemu. nie ma jeszcze takiej farby - ogólno dostępnej- która rozjaśni ciemne włosy. bo woda musi byc min 9. ja mam ciemne bazowe i żeby rozjaśnić farbą musiałam mieć wodę 12 i godzine siedziałam z farbą (oczywiście u fryzjera).
ale jak masz jasne, to moje koleżanki są ostatnio zadowolone z biokap - z apteki, oraz garniera.
Jeśli chodzi o Garniera to radzę pamiętać, że wychodzi zwykle dużo ciemniejszy niż na opakowaniu. Np. ja raz kupiłam farbę o nazwie "blond" a na głowie miałam średni brąz :/
Mam ciemne wlosy,ciezko powiedziec jaki to kolor.No nic poki co czeka mnie wizyta u fryzjera,moze ktos mnie nalueruhe jakiej farby uzyc;)
ja robiłam kilka razy MATRIX ZESTAW FARBA SOCOLOR Beauty Ultra BLOND 90 - kupisz na allegro , całkiem fajnie wychodziło a odrosty też miałam ciemne -polecam
Ja tak samo zasuwałam od zawsze do fryza farbowac odrosty, kiedys kolezanka mi poleciła Londe 19 i od tej pory sama sobie w domu farbuje, nawet ostatnio moja fryzjerka podczas cięcia mi powiedziała ze jakąs dobrą farbę mam bo ładnie kryje:)
Moze raz sie skusze,jak wyjdzie to bede robila sama a jak nie to polece do fryzjera na ratunek :)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

do góry