Widok

Pytanie do mężczyzn

Panowie, dlaczego zostawiacie swoje dziewczyny,żony, partnerki po krótkich czy długich związkach.Poproszę o szczere odpowiedzi ponieważ chciałabym tego uniknąć,chciałabym coś zmienić lub urozmaicić.Przeczuwam nadchodzący kryzys,który dostrzegam w braku zainteresowania moją osobą. Temat ten jak sądzę zostanie prześledzony przez nas kobiety, więc proszę bez hejtów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Proszę, proszę. W temacie poprawnej pisowni poucza innych ktoś kto pisze między innymi tak:
"Twojej odpotnadal nie ma."
i tak:
"... w okresie tandemii czy po tym czasie?"
i jeszcze tak:
"Jak zwykle z nienacka pojawia sie...

Masz upośledzony gdysiu tupet. Ale tchórze zawsze w necie mają tupet. W realu jest z tym znacznie słabiej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Proszę, proszę. W temacie poprawnej pisowni poucza innych ktoś kto pisze między innymi tak:

Żadko

Brawo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

HciaLam tyłko siepnąć, rze jest wjosenna pogoda i gżeh pżet kompóterem zwrok psóć :*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rzecz w tym upośledzony gdysiu że ja jestem jak najdalszy od pouczania innych. Tak w temacie poprawnej pisowni jak i w jakimkolwiek innym. Choćby dlatego że mi też zdarza się popełnić błąd ortograficzny. Ale przynajmniej nie sadzę kwiatków typu "tandemia" czy "z nienacka". Swoją drogą co to takiego to nienacko?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pan Samochodzik jest z Nienacka.
Był taki Zbyszko z Nienacki.
Gdysiek posiada tę "tajemną" wiedzę i szpanuje.
Cały Gdysiek :)
Koń, jaki jest każdy czuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rzecz w tym upośledzony gdysiu że ja jestem jak najdalszy od pouczania innych

Niczego innego tu nie robisz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale przynajmniej nie sadzę kwiatków typu "tandemia"

A jak nazwiesz to "Żadko"? To chyba nie kwiatek tylko duże drzewo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie "Żadko" tylko "Żabko".
Jak "dojżałości" a nie "dojrzałości" .
Nie każdy czyta brajlem :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może tak być że Zbyszko, który napisał Pana Samochodzika był z Nienacka. :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A skad jest panna "Żadko"?
Sąsiadka najlepszego z najlepszych z dolnej orunii?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co to wina Sadyla, że baby za nim szaleją.
Dajcie Chłopakowi żyć.
Sierotka :], już ledwo zipie od tej nagonki :]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Upośledzony gdysiu wychowałem się w jednej z tych gdańskich dzielnic, w której taka namiastka mężczyzny jak ty nie przetrwałaby nawet jednego dnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

No widzisz, i pierwszy raz w zyciu się zgadzamy.
Zupelnie oczywistym jest, ze wychowales sie w gdanskich slumsach i majac 30-pare lat nadal tam wegetujesz. W dodatku w samotnosci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No widzisz upośledzony gdysiu, nie masz racji. Niestety nie mieszkam już w dzielnicy, w której się wychowałem. Szczerze tego żałuję ale życie czasem się układa tak a nie inaczej. Uczynię tu małą dygresję na temat rzekomych panów w garniturach, którymi się odgrażasz. W dzielnicy, w której się wychowałem ciągle można znaleźć osoby, które za kilka stówek zajęliby się twoimi panami w garniturach tak że ci po wszystkim nie wiedzieliby co im się złego przydarzyło. Mógłbym skrzyknąć paru takich chłopaków i wziąć ich ze sobą. Tyle że takie sprawy jak ta, która jest między nami załatwiam sam. Jak każdy normalny facet. Tylko taka strachliwa c**ta jak ty bez odrobiny zażenowania przyznaje się do tego że boi się tak bardzo że zabierze ze sobą kolegów z ochrony.
Tytuł wątku sugeruje że nie jest ona dla ciebie. Ty nie jesteś mężczyzną.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To teraz bez epitetów po koli odniosę sie do twoich wypowiedzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W dzielnicy, w której się wychowałem ciągle można znaleźć osoby, które za kilka stówek zajęliby się twoimi panami w garniturach tak że ci po wszystkim nie wiedzieliby co im się złego przydarzyło. Mógłbym skrzyknąć paru takich chłopaków i wziąć ich ze sobą.

Proszę zrób to. Zachecam cie do podjecia takich dzialan. Chce zebys skrzyknela chlopakow którzy zajmą sie tymi panami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tyle że takie sprawy jak ta, która jest między nami załatwiam sam. Jak każdy normalny facet.

Ty naprawdę myslisz, ze życie to gra komputerowa i ze ludzie są sobie równi.

Wyprowadze cie z błędu. Zycie to nie gra a ludzie nie są równi, wręcz przeciwnie.

Jesli przyjedziesz (w co wątpię) to otrzymasz lekcję życia. Zweryfikujesz również wsxystko co tu piszesz.

zabierze ze sobą kolegów z ochrony.

Błąd. Ja nie mam kolegów, którzy wykonują taki zawód. Za to właściciel takiej firmy to juz co innego.
Ponadto mogę taką usługę wykupić co uczynie. Juz wstepne ustalenia poczynione.
Wstępne z uwagi na sytuację z terminem.

Jesli w to nie wierzysz to sie po prostu przekonaj zamiast pitolic.

Takie gnidy jak Gdynianin nie warto nawet ruszać, są jak nawóz - jak wdepniwsz to nogę ubrudzisz. Takie gmezy należy zostawiać same sobie, to dla nich największa dolegliwość, a tak to się jeszcze z atencji cieszy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja rozumiem, ze jestes starą panna i ze gadżety na dłuższą metę nie wystarczają.
Ale to nie moja wina.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

gdzie warto studiowac (5 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Klimatyzacja w biurze (60 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Grajdołki (264 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry