Widok

Pytanie do mężczyzn

Panowie, dlaczego zostawiacie swoje dziewczyny,żony, partnerki po krótkich czy długich związkach.Poproszę o szczere odpowiedzi ponieważ chciałabym tego uniknąć,chciałabym coś zmienić lub urozmaicić.Przeczuwam nadchodzący kryzys,który dostrzegam w braku zainteresowania moją osobą. Temat ten jak sądzę zostanie prześledzony przez nas kobiety, więc proszę bez hejtów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

No to powiedzmy otwartym tekstem - nie bedzie spotkania, bo panna na wydaniu sie wycofała.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie będzie żadnego na żywo bo w twoim przypadku cała sprawa zaczyna się i kończy na toczeniu piany z tępego ryja upośledzony gdysiu. Nie stać cię na nic ponadto. I nigdy nie będzie bo jesteś zwykłym trollem i zarówno mentalnym jak i moralnym zerem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Będziesz dalej pitoli, nie odpowiadac na pytania itd?
Czy mozesz skonczysz te zalosna dziecinade i zweryfikujesz to na zywo?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niesamowity komentarz internetowego trolla marzącego o tym żeby ktoś go uznał za mężczyznę. To dla takich kmiotków jak ty jest net. Tylko tu możesz żyć pełnią życia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niesamowity komentarz starej panny marzacej o sredniej krajowej. To dla takich jak ty jest net.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Możnaby ale w Parku w regulaminie jest zakaz zakopywania martwych zwierząt, to kto by resztki Gdynianina stamtąd usunął? A spalić to nieekologicznie...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale jatka:)
Nie można by tak przy ognisku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdyby nie Wy, siedzenie w aucie, pod lidlem, byłoby koszmarem :]
Buziaczki przez maskę :*
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nikt nie traktuje cię jak szmalownego samca alfa

Przyjdzi zweryfikuj to na żywo. Odbierzesz wazna lekcje zycia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

otwarcie przyznajesz się do tchórzostwa i bredzisz o nierównościach społecznych i wynajmowaniu ochrony.

Posluchaj ofiaro, ja gram zeby wygrac. To nie gra komputerowa. Przestan pitolic o spotkaniu tylko na nie przyjdz.
Czy to juz nieaktualne?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ok spróbujmy jeszcze raz.
Widzę że znowu dostałeś słowotoku. Ochłoń na chwilę i pomyśl jak jesteś odbierany przez to ciągłe skamlanie. Najpierw toczysz pianę z tępego pyska jaki to nie jesteś odważny i dzielny a jak zostajesz wyzwany na ubitą glebę zamiast choć zachować pozory że się nie boisz otwarcie przyznajesz się do tchórzostwa i bredzisz o nierównościach społecznych i wynajmowaniu ochrony. Jesteś żałosny. Nikt nie traktuje cię jak szmalownego samca alfa tylko jak płaczliwą (wstawić wyraz będący potocznym określeniem okresu u kobiety)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja rozumiem, ze jestes starą panna i ze gadżety na dłuższą metę nie wystarczają.
Ale to nie moja wina.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie gnidy jak Gdynianin nie warto nawet ruszać, są jak nawóz - jak wdepniwsz to nogę ubrudzisz. Takie gmezy należy zostawiać same sobie, to dla nich największa dolegliwość, a tak to się jeszcze z atencji cieszy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

zabierze ze sobą kolegów z ochrony.

Błąd. Ja nie mam kolegów, którzy wykonują taki zawód. Za to właściciel takiej firmy to juz co innego.
Ponadto mogę taką usługę wykupić co uczynie. Juz wstepne ustalenia poczynione.
Wstępne z uwagi na sytuację z terminem.

Jesli w to nie wierzysz to sie po prostu przekonaj zamiast pitolic.

Tyle że takie sprawy jak ta, która jest między nami załatwiam sam. Jak każdy normalny facet.

Ty naprawdę myslisz, ze życie to gra komputerowa i ze ludzie są sobie równi.

Wyprowadze cie z błędu. Zycie to nie gra a ludzie nie są równi, wręcz przeciwnie.

Jesli przyjedziesz (w co wątpię) to otrzymasz lekcję życia. Zweryfikujesz również wsxystko co tu piszesz.

W dzielnicy, w której się wychowałem ciągle można znaleźć osoby, które za kilka stówek zajęliby się twoimi panami w garniturach tak że ci po wszystkim nie wiedzieliby co im się złego przydarzyło. Mógłbym skrzyknąć paru takich chłopaków i wziąć ich ze sobą.

Proszę zrób to. Zachecam cie do podjecia takich dzialan. Chce zebys skrzyknela chlopakow którzy zajmą sie tymi panami.

To teraz bez epitetów po koli odniosę sie do twoich wypowiedzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No widzisz upośledzony gdysiu, nie masz racji. Niestety nie mieszkam już w dzielnicy, w której się wychowałem. Szczerze tego żałuję ale życie czasem się układa tak a nie inaczej. Uczynię tu małą dygresję na temat rzekomych panów w garniturach, którymi się odgrażasz. W dzielnicy, w której się wychowałem ciągle można znaleźć osoby, które za kilka stówek zajęliby się twoimi panami w garniturach tak że ci po wszystkim nie wiedzieliby co im się złego przydarzyło. Mógłbym skrzyknąć paru takich chłopaków i wziąć ich ze sobą. Tyle że takie sprawy jak ta, która jest między nami załatwiam sam. Jak każdy normalny facet. Tylko taka strachliwa c**ta jak ty bez odrobiny zażenowania przyznaje się do tego że boi się tak bardzo że zabierze ze sobą kolegów z ochrony.
Tytuł wątku sugeruje że nie jest ona dla ciebie. Ty nie jesteś mężczyzną.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

No widzisz, i pierwszy raz w zyciu się zgadzamy.
Zupelnie oczywistym jest, ze wychowales sie w gdanskich slumsach i majac 30-pare lat nadal tam wegetujesz. W dodatku w samotnosci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Upośledzony gdysiu wychowałem się w jednej z tych gdańskich dzielnic, w której taka namiastka mężczyzny jak ty nie przetrwałaby nawet jednego dnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (245 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry