Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dziękuję bardzo za Twoją odpowiedź. To chyba tylko ja kurcze nie mogę się przełamać do korzystania z Internetu na czymkolwiek innym niż komputer ;) A jak już bywacie na spotkaniach to Wasze drugie połowy jeżdżą z Wami, czy spędzacie czas tylko w tym nowym gronie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Męża posiadam - i prawie nawet "chłop" z Niego ;)
Chyba nie ma zasady. Jeśli się mylę, reszta mnie poprawi :)
Mój małżonek był chyba tylko na jednym ognisku, na jednej kawie i wszystkich dwóch biwakach ;)
Ale i niektórzy przyjaźnią się na tyle, że spotykają się prywatnie, poza forumowymi spotkaniami
Kobieto, ja nawet nie wiem co to sr*jfon :) Telefonu używam do dzwonienia, komputera do netu i pracy, a piły łańcuchowej do rżnięcia drewna. Wiem, że można po nowemu i światowo, tylko po co?
To forum miało już tyle wzlotów i upadków, przyjść, odejść, powtórnych (potrójnych, poczwórnych - tak tak Halu :-) ) narodzin, że szukanie tu prawidłowości jest bez sensu.
Właź, siadaj, rozgość się i rób co uważasz za stosowne :-))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Elegancko :) Mnie w salonie telefonii kom. poinformowali, że niebawem nie będzie w sprzedaży tel. z klawiszami, a tylko dotykowe. Porażka. A o Panu Halewiczu kiedyś czytałam - słynna osobowość ;)
> A o Panu Halewiczu kiedyś czytałam - słynna osobowość ;)

I na pewno przeczytasz jeszcze nieraz :)
Zaglądam, bo lubię. Lubię pisać, ale w pracy tego nie robię. Czasem z rana, ale głównie wieczorami i w weekendy. Mam często włączony komputer, bo słucham muzyki, która z niego leci i mam nawyk zaglądania na forum. Jak nie mam czasu, to nie piszę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pojawia się i znika ;) Tyle wiem.
wpadam od czasu do czasu bo nie za bardzo mam czasu :)
Mają mnie za trola którym nie jestem ot takie inne mam zdanie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A Ty także poznałaś się z innymi na żywo? Dziękuję za odpowiedź.
Tak i nawet zaprzyjaźniłam. Z paroma osobami widujemy się co jakiś czas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
> Mają mnie za trola którym nie jestem ot takie inne mam zdanie .

Chyba trochę demonizujesz. Gdyby wszyscy sobie słodzili zemdliłoby nas już po tygodniu ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
no dobra dziekuję pysk mi się uśmiecha :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Anno, ja tam często się z Tobą zgadzam, zatem i ja muszę być trollem ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ludzie i ich zwyczaje, a jak mamy się do Ciebie zwracać?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie oczekuję spowiedzi i nie wzywam do tablicy, ale zdradzicie w jakich ramach wiekowych ogólnie jesteście w swojej grupie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mikronezjo, a ze mną czasami się zgadzasz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
heh zapomiałam :)
stara jestem wybaczcie :)
Może być Karro.
a teraz to już przegiełaś !
:) ja nieeeee zdradzę !

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry