Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Freewolny zaistniał dla wątku dotyczącego usunięcia konta przez Tekwara i chyba zniknął?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vi....masz to jak w banku!:D...tylko proszę żebyś mnie potem odwiedziła w budynku bez klamek;)
Mówią że co cię nie zabije to cię wzmocni więc ma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie też mnie to zaciekawiło ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tzn. dla mnie temat rodziny jest i bliski, i bolesny chwilami jednocześnie, ale to raczej nie na forum ;)
Inko, możesz w środę się zrehabilitować i osobiście zaśpiewać ;)
To ZUS ma jakieś właściwości lecznicze? ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tekwar, tak zniknąłeś bez słowa, bardzo miło Cię widzieć :) Zaglądaj częściej, jak tylko będziesz mógł :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> ta najbliższa :)

Kwestia co się rozumie pod pojęciem "najbliższa", ale cieszę się z Tobą i nawet troszkę, tyci tyci zazdroszczę :)
tekwar - widocznie nie dostrzegasz , że jesteś :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W takim razie chyba po prostu wszyscy się dopasowaliście :) Korzystałam kiedyś sporadycznie z forów tematycznych, ale jakoś umarło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tekwar, mnie się smutno zrobiło, gdy usunąłeś konto, ale jak masz możliwość, pisz częściej, jesteś mile widzianym gościem:-)
chyba sam freewolny musiałby się w tej kwestii wypowiedzieć:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja się ostatnio przekonałam, że rodzina to największy dar i skarb - ta najbliższa :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam Inko. Ciszę się, że wszystkich Was znów widzę i mogę Was czytać :))))
A tak na marginesie, choć nie w temacie. Nie znam ,freewolnego', co go tak zainspirowało do wątku o mnie, toć nie jestem aż tak interesujący:)))))
> Poczekam aż ZUS cudownie mnie uleczy :)))

O jessssu ! ! ! Na to bym nie liczyła ;)
Ale trzymam kciuki
K.a. ....no kurcze,wiedziałam,że o czymś zapomniałam;)...pani Prezes chyba mi wybaczy;)...a tak się starałam...buuuu;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mówią, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu ;)
Ale czasem jak mus to mus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inka , a gdzie "łubu dubu..." ? ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Vi. dzięki. Nawet nie wiesz co za radośc pojawiła się w moim sercu i oczkach. Pozdrawiam Cię również.
>w moim wieku

Tekwar, bez przesady ;)))

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (259 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry