Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Tylko dlatego, że to rodzina i staram się walczyć z urazami :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tekwar...miło Ciebie widzieć:)...dużo zdrówka Tobie życzę:)
Jeżeli mogę wtrącić małe co nieco odnośnie forum to dla mnie jest to ciekawa odskocznia od realnego życia,w takim celu tu zawitałam i absolutnie nie żałuję ponieważ poznałam bardzo fajnych ludzi,otwartych,inteligentnych,o ciekawych osobowościach:)I mam wspaniałą koleżankę kinomaniaczkę;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawie większość swego życia spędziłem na wsi. 4 lata mieszkałem w innej miejscowości, potem wróciłem raczej z musu niż z wyboru. Na forum trafiłem dzięki internetowi w 2009 r. Potem 2 lata przerwy i teraz znów jestem. Zaciekawiły mnie dyskusje na różne tematy, a że łyknąłem nieco wiedzy w różnych kierunkach, więc dzieliłem się nią jak umiałem zgodnie z tym co wiedziałem. Ale dzięki temu tutaj forum dowiaduję się więcej. No i panie piszące ze mną okazały się wspaniałe :))) Spotkanie?
Hummm.. no, cóż w moim wieku i sytuacji.... wolę nie obiecywać:))))
Graszka, zawsze możesz je aktywować na nowo chyba?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z wypadami do kina to różnie bywa, raz był z nami jeden rodzynek, ale ostatnio same dziewczyny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Mikro - Twojego wpisu nie było, jak pisałam ;-) Oczywiście, że wiem.

@Graszka - pewnie nie każdy
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Karro, to czemu ich gościsz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witaj. Czyli czasem spotykacie się w mieszanym towarzystwie, a czasem same dziewczyny?
Wierz mi, że niektórych gości najchętniej nie przedstawiałabym Światu ;)
Proszę mi wybaczyć, ale mam nadzieję, że Pana nie urażę - może potrzebuje Pan jakiejś pomocy?
Napisałam jeden z najstarszych :). Ale wiek nie ma tu znaczenia, może być różnica pokolenia, ale nadawanie na tych samych falach. I to jest najważniejsze i przede wszystkim możliwe :)
zawsze możesz zabrać gości i razem z nimi ruszyć na spacer ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja tu trafiłam z innego forum, które zakończyło żywot, a ponieważ polubiłam pisanie to zakotwiczyłam się tutaj ;)

I potwierdzam, wyjścia do kina są jak najbardziej, dzięki nim poznałam kilkoro Forumowiczów i mam nadzieję, że będzie ich więcej :)

Tekwar, dobrze Cię widzieć, dużo zdrowia życzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Majko, niektórzy mają słabą " silną wolę" :-))
To ja będę musiała "polować" na kolejne spotkanie, bo akurat od 5go do 9go mamy gości i niestety pewne obowiązki :/
Majka, akurat Ty wiesz, dlaczego usunęłam konto ;)
Mikronezja, ta łapka w dół odemnie przypadkiem, chciałam przewinąć w sr*jfonie i wcisnelam.:-))) nie posiadanie konta ma znaczenie.Przynajmniej dla mnie i to duże
Mikro. Bardzo trafnie. Ale czy najstarszy na forum? może tak, może nie, nie wiem. :))
tekwar miło Cię widzieć :) dużo zdrowia i sił na leczenie! ;)
tak się zastanawiam po co usuwać konto skoro się pisze pod tym samym nickiem? Jeżeli na priv pisze ktoś z kim nie chcę utrzymywać kontaktu to nie odpisuję i tyle :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry