Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Karro--- ja antyfanów na szczęście nie mam, ale chyba z dwojga złego, wolę na forum:-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
I to jest dobre podejście ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cóż - ale chyba je chociaż czyta, więc poświęca mi swój cenny czas ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Karro - zobacz jesteś tak krótko, a tez już masz antyfana, minusuje Twoje wypowiedzi ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"A o Panu Halewiczu kiedyś czytałam - słynna osobowość ;)"

Raczej osławiona. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Graszka - ja mam tylu anty-fanów w rzeczywistości, że wirtualni to najmniejszy problem ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad kilkoma sprawami i faktycznie, choć uważam się za tolerancyjną to momentami nie ogarniam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wybaczone troche do tej magicznej liczby 44 mi brakuje ,jak to mawia mój brat dwa krzesła zaliczyłem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie, nawet ostatnio była o tym mowa, ale tak było, jest i na pewno będzie.

"Mam to szczęście, że jednego z nich z pomocą czyjąś udało się " rozszyfrować""
@Graszka - a ma to dla Ciebie takie znaczenie, żeby wiedzieć kto to?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mikronezjo, bo już myślałam, że to ja jestem trollem:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Majka słusznie napisała, że prawie każdy ma tu antyfana a nawet antyfanów, Mam to szczęście, że jednego z nich z pomocą czyjąś udało się " rozszyfrować"Ty również możesz go mieć:-)))
>Nie minusują wypowiedzi, tylko osobę ;-)

Majka, właśnie o tym pomyślałam - minusuje się osobę, a nie wypowiedź, ot tak, dla zasady.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Strzelałam - pojęcia nie mam :) A pytałam tylko i wyłącznie z ciekawości, bo szczerze mówiąc to bez znaczenia :)
Czasami trudno zrozumieć zachowania innych...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Graszka, z jednymi zgadzam się bardzo często, z innymi czasami, z niektórymi rzadko, ale chyba nie ma takiej osoby, o której powiedziałabym, że NIGDY się nie zgodziłam z treścią jej wpisu.

Karro, rozpiętość wiekowa jest duża, od ludzi przed 30-ką do tych po 50, a nawet 60 (kojarzę jedną taką postać).
Czyli taka narodowa norma ;) Co by nie było zbyt miło.
Tzn. strzelałam z tym anty-fanem. Może nie zainteresowało, ale "wkurzało", że np. piszesz z sensem, a ktoś wali minusa - chyba czasem nie pojmę niektórych zachowań ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh a czemu tyle?
hehehe @Karro - tu większość posiada antyfana, bądź kilku. Nie minusują wypowiedzi, tylko osobę ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karro, nie już nie mam antyfana, a czemu Cię to bardzo zainteresowało?

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Vibracje (36 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry