Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Karro najbliższe spotkanie planowane na 6 lutego :)
logowanie _ rejestracaja po prawej u góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Graszka, ja też, ale jakie to ma znaczenie? Posiadanie konta niczego nie zmienia, ewentualnie nie można napisać na priv, ale ja akurat nieraz podawałam na forum swój adres mailowy, więc naprawdę nie robi mi to żadnej różnicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzięki Ilona. Ale najpierw muszę wrócić do trochę lepszego zdrowia. Poczekam aż ZUS cudownie mnie uleczy :))) Kiedy znów się odezwę, nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tekwar, ja już też nie mam konta, ale miło Cię widzieć:-)))))pozdrawiam Ciebie:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zalogować? Tzn.? Przepraszam, ale kurka ciemna w temacie jestem.
Bardzo dziękuję za kolejną odpowiedź. A mogę zapytać - jak trafiłeś na forum? Mieszkałeś w Trójmieście, to był przypadek, czy może ktoś Ci je polecił? Rozumiem obecną kwestię zdrowotną, ale może uda Ci się któregoś razu pojawić na jakimś spotkaniu :)
Karro, dzięki Tobie odezwał się Tekwar, który zniknął pewnego dnia z forum.
Tekwar, to Ciebie określiłam jako jednego z najstarszych piszących, ale wywnioskowałam to na podstawie Twoich wpisów w wątku o czasach PRL-u. Mam nadzieję, że trafnie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@tekwar, więc dużo zdrowia życzę :)
@Karro, to może pora się zalogować ? :)
Ja miałam ostatnio tak okres, że też szłam spać przed 22:00 - jak dziecko...
I ja przyłączę się, by dodać swoje zdanie. Po 1: fajny wątek został przez Ciebie założony. Po 2: forum trójmiejskie jest najlepszym forum, na którym teraz piszesz. Inne fora na innych portalach społecznościowych nie dorównują temu tutaj. Tu rzeczywiście można poznać fajnych i ciekawych ludzi, choć innych też nie brakuje. Osobiście, jako zalogowany, lubiłem rozmawiać z wieloma forumowiczami, choć w moim przypadku zawieranie znajomości na żywo jest dość ograniczone, a więc takowych nie mam. Jestem osobą bezrobotną, schorowaną i mieszkającą daleko od Gdańska no i wiekowo niezbyt młody. Owszem, mam trochę czasu by zaglądać na forum, choć ostatnio włóczenie się po szpitalach, trochę mi utrudnia taki kontakt. Odpowiadanie na posty w ostatnim czasie nie jest dla mnie takie łatwe, odpowiadam jeśli mogę. I to chyba tyle, co mogę dodać od siebie. Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie w domu wszyscy śpią teraz, w tv nuda, mogę chwilkę posiedzieć na forum:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie ma za co. Bezinteresowna pomoc do mnie przemawia.
K.a moja funfelko, zgadzam się z Tobą:-)))można minusować z kilku urządzeń:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pozwolę sobie na luźniejszą/szczerą myśl - poczytałam to tu, to tam - i kurcze nie wiem, dlaczego ciężko mi trafić w realu na osoby tak pozytywne jak Wy (oczywiście te pozytywne wrażenia opieram na tym, co czytałam, widziałam itp.).
Karro, dzięki :)
G "to za chwilę można ich mieć 7:-))))" zależy ile anty fan ma sprzętów z dostępem do netu...? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie o Ciebie chodziło Mikronezja :) Co prawda ostatnio często widziałam Twój nick, ale ktoś mi się bardziej rzucał w oczy. Ale przyznam - musi być z Ciebie równa babka pisząc potocznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Karro, napisałaś: pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem... zajrzałam do kilku wątków w Towarzyskich i pojawia się tam często mój nick. Jeśli to mnie miałaś na myśli, to zwróć uwagę, że wpisy są przeważnie w godzinach wieczornych, w soboty lub niedziele. Nie siedzę cały dzień przed komputerem, bo to niemożliwe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Majka, przez przypadek się wydało:-) aczkolwiek nic sobie z tych minusików nie robię.Wiesz jak to jest, gdy zwrócisz uwagę na jedną czy dwie łapki w dół, to za chwilę można ich mieć 7:-))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdybym dała sobie na czachę wejść to też bym nie miała, ale nie dam :)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (353 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (226 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry