Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
I to jest dobre podejście ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karro--- ja antyfanów na szczęście nie mam, ale chyba z dwojga złego, wolę na forum:-)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdybym dała sobie na czachę wejść to też bym nie miała, ale nie dam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Majka, przez przypadek się wydało:-) aczkolwiek nic sobie z tych minusików nie robię.Wiesz jak to jest, gdy zwrócisz uwagę na jedną czy dwie łapki w dół, to za chwilę można ich mieć 7:-))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Karro, napisałaś: pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem... zajrzałam do kilku wątków w Towarzyskich i pojawia się tam często mój nick. Jeśli to mnie miałaś na myśli, to zwróć uwagę, że wpisy są przeważnie w godzinach wieczornych, w soboty lub niedziele. Nie siedzę cały dzień przed komputerem, bo to niemożliwe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie o Ciebie chodziło Mikronezja :) Co prawda ostatnio często widziałam Twój nick, ale ktoś mi się bardziej rzucał w oczy. Ale przyznam - musi być z Ciebie równa babka pisząc potocznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
G "to za chwilę można ich mieć 7:-))))" zależy ile anty fan ma sprzętów z dostępem do netu...? :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karro, dzięki :)
Pozwolę sobie na luźniejszą/szczerą myśl - poczytałam to tu, to tam - i kurcze nie wiem, dlaczego ciężko mi trafić w realu na osoby tak pozytywne jak Wy (oczywiście te pozytywne wrażenia opieram na tym, co czytałam, widziałam itp.).
K.a moja funfelko, zgadzam się z Tobą:-)))można minusować z kilku urządzeń:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie ma za co. Bezinteresowna pomoc do mnie przemawia.
U mnie w domu wszyscy śpią teraz, w tv nuda, mogę chwilkę posiedzieć na forum:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I ja przyłączę się, by dodać swoje zdanie. Po 1: fajny wątek został przez Ciebie założony. Po 2: forum trójmiejskie jest najlepszym forum, na którym teraz piszesz. Inne fora na innych portalach społecznościowych nie dorównują temu tutaj. Tu rzeczywiście można poznać fajnych i ciekawych ludzi, choć innych też nie brakuje. Osobiście, jako zalogowany, lubiłem rozmawiać z wieloma forumowiczami, choć w moim przypadku zawieranie znajomości na żywo jest dość ograniczone, a więc takowych nie mam. Jestem osobą bezrobotną, schorowaną i mieszkającą daleko od Gdańska no i wiekowo niezbyt młody. Owszem, mam trochę czasu by zaglądać na forum, choć ostatnio włóczenie się po szpitalach, trochę mi utrudnia taki kontakt. Odpowiadanie na posty w ostatnim czasie nie jest dla mnie takie łatwe, odpowiadam jeśli mogę. I to chyba tyle, co mogę dodać od siebie. Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam ostatnio tak okres, że też szłam spać przed 22:00 - jak dziecko...
@tekwar, więc dużo zdrowia życzę :)
@Karro, to może pora się zalogować ? :)
Karro, dzięki Tobie odezwał się Tekwar, który zniknął pewnego dnia z forum.
Tekwar, to Ciebie określiłam jako jednego z najstarszych piszących, ale wywnioskowałam to na podstawie Twoich wpisów w wątku o czasach PRL-u. Mam nadzieję, że trafnie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziękuję za kolejną odpowiedź. A mogę zapytać - jak trafiłeś na forum? Mieszkałeś w Trójmieście, to był przypadek, czy może ktoś Ci je polecił? Rozumiem obecną kwestię zdrowotną, ale może uda Ci się któregoś razu pojawić na jakimś spotkaniu :)
Zalogować? Tzn.? Przepraszam, ale kurka ciemna w temacie jestem.
Tekwar, ja już też nie mam konta, ale miło Cię widzieć:-)))))pozdrawiam Ciebie:))
Dzięki Ilona. Ale najpierw muszę wrócić do trochę lepszego zdrowia. Poczekam aż ZUS cudownie mnie uleczy :))) Kiedy znów się odezwę, nie wiem.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry