Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Mikro, będzież robić chruściki albo pączki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej--ja wole faworki
ale w poblizu nie ma ani wody ani spirytu ani ajerkoniaku
nie wiedze tez zwyklego octu :( i co z tym fantem zrobic
a paczki?
ma ktos pewny nieskoplikowany sposob? ..tylko bez serka homog.bo tez nie moge wyszukac nic podobnego w tej krainie kanałów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
>No ale to chyba nie znaczy, że w każdy???

Żartowałam przecież, jasne, że nie w każdy - chociaż jak ktoś ma słabość do pączków, to może udawać co tydzień, że jest Tłusty Czwartek ;)))
Witam Pączusie , co tam dziś na wokandzie ? ;)
No ale to chyba nie znaczy, że w każdy???
Zawsze w czwartek :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nigdy nie wiem kiedy jest, zawsze o nim zapomnę :-P
@Niulka
a przeciez tlusty czwartek dopiero jutro :D
Normalnie aż ciężko się z Tobą nie zgodzić, mmm ;-)
ups, a już myślałam, że mi się za coś oberwie ;)
Dodam, że jeśli czasem nie chce się nam czegoś zrobić (jeść zwierzakom dajemy zawsze, także, gdy pojawia się wielki leń ;) ) to tego nie robimy akurat tego dnia, tylko odkładamy na dzień kolejny - nie będziemy niewolnikami obowiązków, przy których późniejsze ich wykonanie świata nie zniszczy ;)
Gdybym miała cień wątpliwości w kwestii tego, czy mąż ma coś przeciwko, nie napisałabym, że nie ma :) Akurat dzięki temu, że każde z nas ma swoje obowiązki i wykonujemy je bez narzekania, potem mamy czas na wspólne przyjemności.
@Mikronezja
to maz Karro powinien sie bac :D
>bedzie rozmowa po pracy

Już się boję :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Niulka
bo 'bzdury' to pojecie mocno subiektywne ;)
@Mikronezja
bedzie rozmowa po pracy :D

@sissel
'Może mąż Karro gotów jest poświęcić swój osobisty czas, aby wspólnego było więcej' - to sytuacja ze swiata idealnego, ktory mowiac delikatnie, w wiekszosci przypadkow, znacznie rozni sie od tego rzeczywistego ;)

'skąd u Ciebie taki pomysł' - masz na mysli 'fakt niepokazywania po sobie', czy 'zarzadzania nie swoim czasem'? ;)
Gorzej, mmm, gdy ludzie marnują czas na bzdury, a później "premierze, jak żyć?" i pretensje do całego świata. A powiedz komuś takiemu, że jest takie i takie rozwiązanie, tylko trzeba wokół tego pochodzić, poczytać trochę i zainteresować się to on już nie ma czasu. I jego czas i nie zarządzaj nim. A później "premierze jak żyć" i kółko się zamyka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może mąż Karro gotów jest poświęcić swój osobisty czas, aby wspólnego było więcej ;)

Myślę mmm, że może być gorzej, gdy osoba, której te zapędy dotyczą nie potrafi ich ostudzić. Zastanawiam się skąd u Ciebie taki pomysł ;)

mmm, zasiałeś w Karro ziarno niepewności ;)
@Karro
jestes pewna, ze twoj maz nie ma nic przeciwko? ;) bo fakt niepokazywania po sobie, wcale nie implikuje rzeczywistego braku obiekcji :D

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry