Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Graszka, ja też, ale jakie to ma znaczenie? Posiadanie konta niczego nie zmienia, ewentualnie nie można napisać na priv, ale ja akurat nieraz podawałam na forum swój adres mailowy, więc naprawdę nie robi mi to żadnej różnicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Karro najbliższe spotkanie planowane na 6 lutego :)
logowanie _ rejestracaja po prawej u góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak się zastanawiam po co usuwać konto skoro się pisze pod tym samym nickiem? Jeżeli na priv pisze ktoś z kim nie chcę utrzymywać kontaktu to nie odpisuję i tyle :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tekwar miło Cię widzieć :) dużo zdrowia i sił na leczenie! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mikro. Bardzo trafnie. Ale czy najstarszy na forum? może tak, może nie, nie wiem. :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mikronezja, ta łapka w dół odemnie przypadkiem, chciałam przewinąć w sr*jfonie i wcisnelam.:-))) nie posiadanie konta ma znaczenie.Przynajmniej dla mnie i to duże
Majka, akurat Ty wiesz, dlaczego usunęłam konto ;)
To ja będę musiała "polować" na kolejne spotkanie, bo akurat od 5go do 9go mamy gości i niestety pewne obowiązki :/
Majko, niektórzy mają słabą " silną wolę" :-))
A ja tu trafiłam z innego forum, które zakończyło żywot, a ponieważ polubiłam pisanie to zakotwiczyłam się tutaj ;)

I potwierdzam, wyjścia do kina są jak najbardziej, dzięki nim poznałam kilkoro Forumowiczów i mam nadzieję, że będzie ich więcej :)

Tekwar, dobrze Cię widzieć, dużo zdrowia życzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
zawsze możesz zabrać gości i razem z nimi ruszyć na spacer ;)
Napisałam jeden z najstarszych :). Ale wiek nie ma tu znaczenia, może być różnica pokolenia, ale nadawanie na tych samych falach. I to jest najważniejsze i przede wszystkim możliwe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę mi wybaczyć, ale mam nadzieję, że Pana nie urażę - może potrzebuje Pan jakiejś pomocy?
Wierz mi, że niektórych gości najchętniej nie przedstawiałabym Światu ;)
Witaj. Czyli czasem spotykacie się w mieszanym towarzystwie, a czasem same dziewczyny?
Karro, to czemu ich gościsz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Mikro - Twojego wpisu nie było, jak pisałam ;-) Oczywiście, że wiem.

@Graszka - pewnie nie każdy
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Z wypadami do kina to różnie bywa, raz był z nami jeden rodzynek, ale ostatnio same dziewczyny :)
Graszka, zawsze możesz je aktywować na nowo chyba?
Prawie większość swego życia spędziłem na wsi. 4 lata mieszkałem w innej miejscowości, potem wróciłem raczej z musu niż z wyboru. Na forum trafiłem dzięki internetowi w 2009 r. Potem 2 lata przerwy i teraz znów jestem. Zaciekawiły mnie dyskusje na różne tematy, a że łyknąłem nieco wiedzy w różnych kierunkach, więc dzieliłem się nią jak umiałem zgodnie z tym co wiedziałem. Ale dzięki temu tutaj forum dowiaduję się więcej. No i panie piszące ze mną okazały się wspaniałe :))) Spotkanie?
Hummm.. no, cóż w moim wieku i sytuacji.... wolę nie obiecywać:))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry