Widok

Pytanie do stałych użytkowników forum

Witam. Zgłębiając kwestię spędzania wolnego czasu przez ludzi, zajrzałam także na forum. Przejrzałam tematy/wątki itp. W wielu z nich pojawiają się wypowiedzi tych samych osób. Odpowiadacie, piszecie między sobą, radzicie innym o różnych godzinach - aczkolwiek podsumowując, bardzo aktywnie przez cały dzień. Oczywiście nie chcę "wnikać" w Wasze prywatne sprawy, ale czy moglibyście napisać coś o Waszym korzystaniu z forum? Czy to wynik tego, że nie pracujecie? Czy macie pracę, która pozwala na ciągłe korzystanie z forum? Czy jesteście tak bardzo "przywiązani" do tego forum? Czy z osobami, z którymi dosyć często piszcie, spotykacie się także na żywo? (nie będę podawała nicków, ale pewne grono osób zwróciło moją uwagę - pewna osoba raz dwa odpowiada na nowe posty, daje porady. Odnosi się wrażenie, jakby cały dzień spędzała przed komputerem). Chętnie poznam Wasze podejście do forum i powody do tak intensywnego korzystania z niego. Co ważne - nie oceniam, tylko chętnie poznam mechanizm/podejście i Wasze zdanie.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7
Vilette, jeżeli Ty jesteś mało kobieca, to ja nie powinnam wychodzić z domu, bez worka na sobie:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
> panowie,zagadka dla Was,co to za kolor?

To akurat wiem, bez wujka googla. Co więcej: odróżniam turkus od seledynu i wiem, co to ecru ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra, przyznam się. Lubię kupować lakiery do paznokci, choć nie znoszę samego procesu malowania ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja także zaliczam się do wariatów , K.a. Proszę dla mnie jedno miejsce zaklepać , przy oknie :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Paznokcie uwielbiam malować:-) szkoda, ze do pracy nie mogę mieć wymalowanych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam dwie lewe ręce, więc malowanie paznokcie jest męką i szukam tylko i wyłącznie lakierów, które kryją już po jednym pomalowaniu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, chłopaki - choć początek nie był zbyt optymistyczny, cieszę się, że wątek się rozwinął. Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi i całą rozmowę. Miło mi było choć odrobinę Was poznać wirtualnie i mam nadzieję, że uda mi się przy którejś okazji spotkać się z Wami osobiście. Spokojnej nocy i na pewno do przeczytania :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zawsze maluję dwa razy i dwa razy się wkurzam ;)

Do miłego, dobranoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sadyl....czapki z głów;):D
Myślę, że negatywnie odebrano Cię z tego powodu, że ktoś pomyślał, że jesteś wścibska, albo wytykasz innym to, ile czasu spędzają na forum.
Było miło, odzywaj się częściej i dozobaczenia:-))Dobranoc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
@Karro:

W drugiej połowie lat 90-tych i później byłem aktywnym uczestnikiem pl.regionalne.trojmiasto (kto jeszcze pamięta, co to usenet? ;)
Potem za bardzo nie było czasu.
Ładnych kilka lat temu zacząłem regularnie czytywać trojmiasto.pl ale moja aktywność ograniczała się do komentarzy pod artykułami.
Później zacząłem korzystać z Forum.
Pierwszy raz zalogowałem się dość późno.. a i teraz baaaardzo rzadko się loguję.
Przez kilka lat moja praca w 80% była przy kompie. Zawsze w którymś oknie było odpalone Forum. Wówczas przestałem się logowąć, żeby nie sprawiać wrażenia, że siedzę na nim 24/7 :D
Obecnie cierpię na chroniczny niedoczas i na Forum jestem z doskoku. Głownie późnym wieczorem.
Mogę zaryzykować twierdzenie, że osobiście znam chyba najwięcej Forumowiczów. A w znacznej mierze, z peselami włącznie ;D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj to musiałabym zacząć wytykanie od siebie samej - duuużoooo czasu ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@inka^2:

Zapomniałem dodać, że gejem nie jestem. Ty to wiesz, regularni Forumowicze również. Info dla przypadkowych czytaczy :D
>z peselami włącznie

Sadyl, no nie mogłeś się nie pochwalić, prawda? ;)

P.S. A ja znam pesel Sadyla :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
> P.S. A ja znam pesel Sadyla :P

ZUS też zna :D
...z peselami włącznie

Ale tak na pamięć? ;)
Tylko że Sadyl nie wierzy w lecznicze działanie ZUSu, jak Tekwar ;)))
Vi, to tylko przechwałki, na pamięć tylko pierwsze 6 cyfr, a reszta w komputerze :)
Kurka, ja nawet swojego nie pamiętam w całości ;)
Ja pamiętam swój i dzieci. Innymi sobie głowy nie zaśmiecam :)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (310 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (217 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry