Widok

Pytanie- lek. med. Piotr Zabul

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie forumki.

Od jakiegoś czasu śledźe forum, ale nigdy nie udzielałam się,
gratuluje wszystkim mamuśką cudownych maleństw z wątku (i nie tylko) "styczniowe mamusie i lutowe ciężarówki" bo to Wy zapierałyście dech w piersiach w ostatnim czasie najbardziej.
Ja z moim mężem od jakiegoś czasu staramy się o maleństwo, ale niestety narazie nie udaje się nam, i z tąd moje pytanie czy może któraś z was znam tego lekarza i jest w stanie wyrazić jakąś opinie na jego temat.

Za ewentualne odpowiedzi z góry serdecznie dziękuje.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Zabul przyjmował na zaspie w przychodni falck we wtorki, koszt wizyty 100 zł . a tu masz linka z nr tel. http://zabul.pl/
zadzwoń zapytaj, a lekarz pełen profesjonalizm, tylko dzięki niemu udało mi się urodzić zdrową córkę. (3 innych lekarzy skierowało mnie z krwawieniem w 16tc do domu)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a możecie napisać gdzie przyjmuje ? Gdzie ma swoj gabinet ? Ile średnio placilyscie za wizyte ?
no wlasnie ja nie wiem zy moglabym isc na badanie do takiego przystojniaka.
kurcze, chodzę zawsze do ojca na przegląd a do juniora na usg. zwlekam z wizytą już po nad pół roku, ale chyba już czas wyruszyć do Zabuli....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Eee, mój mąż przystojniejszy;);p
Ale dr Zabul naprawdę niczego sobie a lekarzem jest świetnym:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Aaa najlepsze było to jak rodziłam na zaspie, to leżała ze mną dziewczyna, która wiedziała że urodzi synka i miał się nazywać Michał. A jak poród jej odbierał Zabul, to wiedziała że synka nazwie jednak Piotr i tak też zrobiła :-)
Ale osobiście nie mogę do niego chodzić, bo za bardzo mi ciśnienie skacze podczas wizyt ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Młody Zabul to taka wisienka na torcie :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to az takie ciacho???
mamaalanka i to najlepiej z nim samym! hehehe :)
cennik evi medu
za zwykłe płaciłam chyba 79 zł, prenatalne 160 :)
w swoim gabinecie w evi med ma 4d i bez problemu pokazuje dzidzie :)
do tego z leżanki widok na tv z obrazem z usg :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A tak z ciekawosci ile kosztuje u iego usg?
http://www.evi-med.pl/www/Specjalizacje_i_godziny_przyjec/37/pages.html

gdynia evi med :)

tak, przystojny brunet to się zgadza :) bardzo sympatyczny,
moja gin choć już wiekowa kobieta kazała usg robić tylko u niego :)
Jak sie czyta o tym lekarzu to az chce sie w ciaze zajsc:)dziewczyny a jest gdzies jego zdjecie?Bo ja z porodowki pamietam przystojego bruneta ale chce sie przekonac czy to on.To chyba dzieki jego widokowi tak dobrze znioslam porod:))
http://zabul.pl/index.php?page=kontakt może zadzwoń i sprawdź?
Czy wiecie gdzie teraz przyjmuje??? Kiedyś był na Świętokrzyskiej, a teraz tylko prywatnie, ale gdzie??? Bardzo chciałabym, aby poprowadził moją kolejną ciążę.
Uwielbiam kiedy ktoś wypowiada się w sprawie która go osobiście nie dotyczy, skoro już komuś tak bardzo chcesz smarować w życiorysie to raczej powinnaś sama doświadczyć takiej sytuacji a niewypowiadać się za szwagierkie !
Drogie Panie, dr ZAbul jest faktycznie młodym i przystojnym lekarzem i chyba jasne jest że skoro młody to w parze z wiedzą książkową nie może iść wieloletnie doswiadczenie. Nie wymagajmy więc aby był niewiadomo jak dobrym specjalistą. Uważam że jeżeli ktoś miał problemy/powikłania w jednej ciąży to powinien ze względu na fakt, iż ryzyko jest większe udać się z kolejną ciążą do bardzo doświadczonego specjalisty (przykład właśnie "szwagierki").
Moją ciąże prowadzi dr Gluchowska i na kazde USG wysyła mnie TYLKO do dr Zabula, twierdząc że to świetny specjalista. Byłam już 3-krotnie na USG i nie mogę powiedzieć złego słowa odnośnie tych wizyt. Faktycznie dr odpowiada wyczerpująco na każde pytania, usg robi dokładnie nawet jeśli trwa to dłuzej niż powinno, ma poczucie humoru co bardzo spodobało się mojemu partnerowi i wizyty USG go już nie krępują.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja idę teraz 2 grudnia do niego pierwszy raz do evi medu....na założenie sprali
Przeprowadzal on u mnie cc, generalni epelen profesjonalizm
A czy dr Zabul nie przyjmuje przypadkiem w jakis dzien w evi medzie w Gdyni?
do góry