Widok

Pytanie- lek. med. Piotr Zabul

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie forumki.

Od jakiegoś czasu śledźe forum, ale nigdy nie udzielałam się,
gratuluje wszystkim mamuśką cudownych maleństw z wątku (i nie tylko) "styczniowe mamusie i lutowe ciężarówki" bo to Wy zapierałyście dech w piersiach w ostatnim czasie najbardziej.
Ja z moim mężem od jakiegoś czasu staramy się o maleństwo, ale niestety narazie nie udaje się nam, i z tąd moje pytanie czy może któraś z was znam tego lekarza i jest w stanie wyrazić jakąś opinie na jego temat.

Za ewentualne odpowiedzi z góry serdecznie dziękuje.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Doktor w standardzie ma nagrywanie. Ja nie prosiłam i z automatu dostałam płytkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hela a czy na polowkowym jest mozliwosc nagrania usg na cd?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam
Victoria Clinic w Gdańsku na Jaskowej. Normalna wizyta 100. Prenatalne ipolowkowe 180.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moze ktoś jeszcze ?
zobacz Gameta gdynia Derdowskiego
Dziewczyny, wiecie gdzie dr prywatnie przyjmuje i jaki jest koszt usg połówkowego ???
Wiem, ze 4 lata temu przyjmowal w evimedzie w Gdyni
falck
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny a gdzie można sie do niego udac na wizyte
kiedy bylam w ciazy bez zastanowienia podal swoj prywatny nr telefonu i powiedzial, ze w razie pytan/ watpliwosci/ atakow ciazowej paniki mozna dzwonic. super czlowiek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, robi pełne badanie prenatalne, a jak coś mu nie pasuje to od razu mówi i kieruje na testy z krwi
a czy przy usg prenatalnym robi tez echo serca plodu??
którą nie dawno zdał ... :))) bardzo dobry lekarz a jego tata meeega wspaniały ginekolog chodź wcale nie ma takiego poczuciem humoru jak jego syn jest bardzo wykwalifikowanym ginekologiem... świetnie zna się na diagnostyce cytologi ,zapaleniu pochwy wszystkim na czym powinien znać się dobry specjalista... jego diagnozy są zawsze skuteczne nie na darmo został ordynatorem w szpitalu na Zaspie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny, ja u niego prowadzę 3 ciążę. Moje poprzednie dzieciaczki przyjął na świat i jemu zawdzięczam życie mojej pierworodnej. Gdyby nie on musiałabym rodzić martwe... miał przeczucie, że tak się to mogło skończyć, a inny lekarz zupełnie nie zauważył zwapniałego łożyska na USG. Trzeba czasami wybaczyć jakieś roztargnienie, tym bardziej iż wiem, że lekarz ten przygotowuje się obecnie do egzaminu specjalizacyjnego. Więc... jak nie siedzi w pracy, to się uczy w domu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lekarz TRAGEDIA!!!!! nie doswiadczony. Leżałam w szpitalu trzy tygodnie , prowadził moją karte. Bardzo czesto zdażały sie Panu Pitrowi powazne pomyłki np co do wyników , ordynarny , arogancki a do tego pewny siebie bo za plecami ma swojego tatusia Dr Zabula. Czesto zdazały sie jemu pomyłki co cotwierdzało grono pacjentek na Zaspie. Zdecydowanie ODRADZAM!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
u mnie prowadził ciąże i każda wizyta zaczynała się od usg.
jest bardzo dokładny. wszystko tłumaczy i poświęca na badanie dużo czasu. naprawdę polecam :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A wy chodzieice do niego na samo usg?Dobry jest w tym?Dokladnie bada?
Ja tez jestem zadowolona z wizyty, spokojnie odpowiada na pytania, tłumaczy, pokazuje :) samo badanie trwało 30min.
Ale wg mnie do wisienki na torcie mu baaardzo daleko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłam u niego dwa razy i jestem mega zadowolona:)
Miły,na wszystkie pytania odpowiada, ma czas, pyta czy zrozumiałaś, wszystko dokładnie sam tłumaczy, zaangażowany w swoja pracę, dokładny , zadbał o moja córkę i męża- co chwila pytał czy aby wygodnie i czy wszystko widzą na monitorze. Zagadywał...uśmiechał się z poczuciem humoru. Dzięki niemu przestałam się obawiać i wierzyć każdemu lekarzowi. Składnie, prosto wszystko wykłada. Mimo młodego wieku facet ma wiedzę.
to chyba nie u tego Zabula. Chodze do niego od 2lat, prowadzil moja ciaze i jakos to ,co piszesz nie brzmi jak on. uwazam, ze jest swietny, profesjonalny,kulturalny co wazne! i zawsze dostepny czy na tel. czy na email.
A swoja droga ma duze poczucie humoru i zawsze sobie zartujemy. Moj maz lubil ze mna chodzic do niego na usg, bo zawsze sie wszyscy usmialismy. az mnie panowie musieli uspokajac bo obraz byl niedobry jak trzasl mi sie brzuch;)
Co do wyciagania z niego informacji na temat witamin w ciazy itp, moze i racja, ale akurat to, ze nasze mamy rodzily bez zbednych szalenstw witaminowych to fakt. i jestesmy zdrowe:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry